onsdag 1 augusti 2012

Natt Status...

Dygns rytmen är helt upp och ner på hela familjen Tajkon... Sena kvällar och låååånga sovmornar!
Fabian somnade nyss, den lilla nattsuddaren.... Minst och uppe längst av bröderna. Kanske inte så konstigt med tanke på att sov så där 3 timmar i bilen..;-)
Han har gått här ikväll och pratat i sin lilla telefon! Han pratade med farmor! Jo jo mensan nu bubblar det ur hans lilla mun. För första gången i hans liv kom ordet farmor ut där idag! Tror nog hon kommer bli stolt som en tupp när hon får höra det!;-)
Själv sitter jag här och hör hur tvättmaskinen jobbar för fullt! Mmmm de blir en hel del tvätt på en vecka de vill jag lova...
Har sökt lite jobb och blir en gnutta fundersam och samtidigt lite skrämd... Tycker det är lite konstiga företag som lägger ut jobb annonser... Sökte ett som hade hotmail adress... Kanske inte så konstigt. Men ändå... Inga nummer eller namn och när jag skickade in min ansökan så fick jag tillbaka att inte ens adressen existerade, skumt....
Nähä kanske borde man komma i säng och försöka komma i fas denna veckan... Nästa vecka så börjar verkligheten och allvaret igen, åtminstånde för Jonas;-) Vi andra är hemma några veckor till innan skolan drar igång igen!;-)

5 kommentarer:

 1. Även för mig börjar verkligheten nästa vecka. Längtar inte alls tillbaks till jobbet, men ska väl inte arbeta så länge till innan nästa verklighet kommer så där runt 9 oktober :)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att söka jobb och har det lite som en hobby. När det är hotmail eller nån annan sån mailportal tycker jag det är oseriöst o söker inte ens.. :)

  SvaraRadera
 3. Farmor kommer garanterat att bli stolt! :)
  Lycka till med jobbsökningen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Samma här...
  Man har noll egentid på kvällarna för barnen är vakna längre än vad man själv är. Duktig kille som börjat prata så bra!

  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Här har vi också vänt på dygnet, jag är rätt hård med läggningstiderna för barnen annars men på semestern är det sena kvällar/nätter och låååånga sovmornar, men tycker det hör sommaren till, man sitter ute med goda vänner och barnen springer runt och leker fast solen har gått ner :)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!