tisdag 28 augusti 2012

För 3 år sedan...

Jag sitter här och bläddra igenom bloggen som idagarna fyller 3½ år!! Tiden går fort när man har roligt!;-) Jag fastnade lite extra för några inlägg för 3 år sedan. Då hade jag precis berättade jag för er här på bloggen att vi, jag och Jonas skulle bli tre barns föräldrar! En helt ljuvlig fantastisk känsla!!
Vi hade då vetat i ungefär 4 veckor att vi hade vårt pyre i magen! Ja alltså man tycker ju att man borde fattat att man var gravid när man väntar sitt tredje barn, men icke då... I V8 så bara: Ah jag tror att jag nog kan vara gravid för att magen känns så svullen... Japp och V9 såg Fabian ut så här!;-)
Kolla in denna jättemage i V12;-)
Jag är sååå tacksam att jag har bloggen. Så mycket som jag inte kommer ihåg att jag just då kände eller hur livet var just då, nu kan jag bara kolla bakåt här i bloggen! I löööv!!
Alfred var en grymt liten busunge då för 3 år sedan. Endast 1 år och 3 månader och full av spring, energi och bus upp till öronen;-) Douglas var då den den lugnaste av dom lugnaste...;-)
 Japp så här såg Alfred ut nästan jämt när han åt mat... Dricka och mat ända från topp till tå;-)
Och Douglas var sååå stolt över att han skulle bli storebror igen!! Och oj, de ser jag ju nu. Fabian är ju en liten kopia av Douglas ju! Och även Alfred börjar bli lik honom!;-)
Jag såg ut så här... Öhh, det finns inga ord på hur jag såg ut..;-) V12-13 och redan såg hög gravid ut... Och väääldigt sliten.... Men jag minns dock inte att jag var så tjurig och irriterad hela dagarna som jag numera är... Ja för nu är jag på bristningsgränsen varje dag... *suck*
Gillade dock min hårfärg där! Precis sån färg skulle jag vilja ha nu, japp precis just nuuuu!;-) Men bara hårfärgen dock... Ja inte dom där 25 kilo plusen, finnarna och de trötta ögonen...;-)

3 kommentarer:

  1. Åååå så spännande jag tyckte det var att läsa om ert tredje pyre i magen eftersom jag själv hade en liten i magen då! Ljuvliga tid! ❤
    Är också superglad att jag började blogga, tyvärr blir det ju lite åsidosatt nu för tiden men men kanske det blir bättre... Livet går ju i vågor...:-)
    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Visst är det himla roligt att kunna gå tillbaka och titta på bilder och läsa om sådant man gjort längre bak i tiden. Hurra för bloggar!

    SvaraRadera
  3. Haha jag garvar ihjäl mig :-DDDD Vilken underbar bild på Alfred i trip-trap stolen. Perfekt till studentplakatet (stackarn ;-)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!