tisdag 21 augusti 2012

En gnutta risig...

Har chockat kroppen och krypit ner i min varma och goa säng! I eftermiddag bara flög det på mej någon skit och jag kände att jag blev en gnutta risig med feberkänslor, huvudvärk och halsont... Även örat känns konstigt...
Jag hoppas dock att det bara är min extremt dåliga sömn de senaste nätterna som liksom spökar i min kropp... Förmodligen ligger jag back så många sömntimmar så att kroppen på någottvis måste visa att jag måste sova...
Jag och Douglas ligger och tittar på film! Han suger ur det sista ur detta sommarlov innan det återigen är dax att börja skolan och allvaret på torsdag!
Jag vill verkligen INTE bli sjuk nu... Det är väl himla typiskt att man ska gå och bli risig bara för att det går så grymt bra med träningen nu?:-(
Måste även tipsa er om några av mina favvoappar! Kortet ovan tog jag och Douglas nyss, gillar det MYCKET! Så spontan och så kärleksfullt! Jag tog det i instagram, tog sen svart/vitt sparade det och gick sedan till appen Picdx och valde ligt!! Så blev den så här fin med hjärtan och grejer;-) Förmodligen gammalt för många, men nytt för mej och kanske några av er?;-)
Detta tog jag i eftermiddags när barnen var på mej som små plåsterlappar och jag helst av allt bara ville sova... Huvudvärken satt som ett hemskt band kring huvudet och tröttheten var värre än värst, där av denna ledsna blick...;-)
Här använde jag mej oxå av instagram. Älskar instagram! Har du inte det så MÅSTE du skaffa det nu, bums! Sedan mixtrade jag lite i appen Fotor. Oxå en sjukt bra app, men kostar dock 22 spänn att ladda hem. Men det är de värt!!
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och hoppas att JB snart vill besöka mina ögon och sen ska här sovas i massssor!
Natti natt alla fina!

4 kommentarer:

  1. Tack för tipsen !!
    Jag fixar ju med alla mina bilder i mobilen och jag har ärligt talat börjat tröttna lite på photogrid eftersom det inte har allt för många funktioner och möjligheter !
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!