måndag 20 augusti 2012

Håller tummerna!

Det kryper i min kropp, jag vill ha ett jobb! Har sökt flera under sommaren, men nepp ingen har nappat på mina ansökningar... De har inte ens visat sitt intresse att höra av sig, inte ett endaste litet mail där de typ kunde ha skrivit: Hej, tack för ditt visade intresse på detta jobbet, bla bla bla, men tjänsten du sökte har gått till någon annan... Men nej inte ens det.. *suck*
Det tar på krafterna att gå hemma så här.. Man måste hålla igång och man måste hitta på saker för att inte gå ner sig fullständigt... Och allt man gör och vill kostar pengar och pengar växer inte på träd, speciellt INTE när man är arbetslös och stämplar... *suck igen*
Idag åkte jag runt till några av byns och grannbyns industrier och visade mitt intresse och jag ska åka till flera imorgon! Så nu håller vi alla tummar och tår att de finns ett litet jobb över till just mej;-)!
Vet ni eller hör ni något om någon som behöver en käck, glad, duktig och bra jobbare. Så bara skrik till, eller maila mej på karolinjohansson85@hotmail.com så ska jag söka det på en gång!

14 kommentarer:

  1. Jag håller tummar och tår för dig, Karro! Du är ett fynd!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Fy vad trist att ha den pressen hängande över sig att leta jobb :-( Hoppas du får napp snart! Kram

    SvaraRadera
  3. Hejsan!

    Jag vet inte om det är intressant för dig men ett tips är att ställa dig på vikarielistan för barnomsorg och skol/fritidsverksamhet och även inom omsorg om du inte redan har gjort det förstås. Där finns ofta ett behov av trygga, pålitliga vuxna. Har man väl fått komma in och jobba ett par ggr och det har fungerat bra så ringer de gärna fler gånger...Ett stort Lycka till/ Jennie

    SvaraRadera
  4. vad bra att du åker runt och presenterar mig! håller tummarna och du ska se att det snart dyker upp ngt!

    SvaraRadera
  5. Prova inom äldreomsorgen som timvik! Behövs alltid folk där tycker jag....
    Lycka till!!

    SvaraRadera
  6. Vilka seriösa ansökningar!
    Jag håller verkligen tummarna för dig och hoppas att du ändå får svar av några nu när folk börjar jobba igen efter semestern. Vet av erfarenhet att anställningsprocessen alltid tar längre tid än man tänkt sig...
    Kram och lycka till!

    SvaraRadera
  7. tummarna hålls hårt!
    jag skulle vilja veta vad det är för lakritspulver du använder, och vilken sorts kesella? du gjorde ngn smarrig efterrätt för ett tag sen, kan man få receptet igen?

    SvaraRadera
  8. Men gud vad tjusiga ansökningar du har gjort!
    Ja vad ska man säga??
    De är för jävla dåliga på att skicka svar nu för tiden... Undrar varför.. Men idag var jag på en intervju.. Vi får se vad som händer.. heltid & JÄVLA bra lön!

    SvaraRadera
  9. Ja du det gäller att inte ge upp...Många skickar inte ut svarsmail. Men ibland kommer det långt efter man glömt att man sökt.På de ansökningar som jag kommit långt har anställningsprocessen tagit flera månader och då är det tufft när man ryker på målsnöret. Men kämpa på....Det finns jobb för både dig och mig. Det är jag säker på.
    Kram från en annan del av Skillingaryd!:)

    SvaraRadera
  10. Jag håller tummar och tår för att någon nappar! Vad är det du vill jobba med?

    SvaraRadera
  11. Va duktig du är! Hejja hejja! Snart får du napp ska du se :)

    SvaraRadera
  12. Kämpa på! :)
    glöm inte besöka Hillerstorp.
    Det är bara 2 mil, 15-20 minuters enkel resa. Lagom för att andas mellan jobb och hem. Här finns måååånga företag. Du kan ju alltid ställa dig utanför mitt jobb, dit kommer många av cheferna :)

    SvaraRadera
  13. Håller tummarna åt dig!
    Har som tur är inte varit arbetslös så länge, men har ändå varit det i ett par månader och känslan innan man hittar nåt är inte kul... :-(

    Kram M

    SvaraRadera
  14. Jag veet hur det är att söka jobb, fast jag har ju inte vart arbetssökande när jag sökt nya. Däremot jobbar jag ju med just arbetssökande nu och det bästa du kan göra är att ta personlig kontakt. Ring gärna arbetsgivaren efter nån vecka el två för att påminna dem om dig.
    Kolla din närmsta AF om de har några rekryteringsträffar på g, el om nåt företag kommer dit regelbundet och visar upp sig.

    Hoppas det löser sig snart!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!