onsdag 22 augusti 2012

Pirrig!

Douglas kläder är framlagda! Imorgon väntas en stor dag för honom, han ska nämligen börja 1:a klass! Det var en pirrig kille som gick och la sig tidigt! 10 veckors långt sommarlov är nu slut och nu börjar de STORA allvaret... 12 års skola framför sig;-)!
Ska inte sticka under stolen med att jag oxå en en gnutta pirrig.. Hur jag nu kan vara det? Ja för jag vet att det här med skolan kommer han att fixa galant!
Statusen just nu på mej lyder: Pirrig, nervös, trött, rastlös, orkeslös, spring i benen och en gnutta hungrig.... Ja jag vet att det är en jäkla kombination... Hade inte klockan varit så mycket hade jag tagit mej en långpromenad (eller helst av allt en springtur, men vågar inte för halsondet...) Men nej istället ska jag springa in i duschen... Upptäckte precis att mitt hår såg ut som ett smörpaket...;-)

Och om någon undrar om Douglas som bara är 7 år gammal har Calvin Klein kallingar, så vill jag bara säga att det är KOPIA! Direktinporterat från Kina! Fina grejer det där ska ni veta! Han älskar dem och visar gärna upp kalsongkanten när han bär dem! Han har 7 par som han stolt bär upp! Ja inte alla på en och samma gång då så klart, men de kanske ni fattade!;-)

 OCH sist men inte minst, GRATTIS Jejja och Viktor till eran tös!! Hon kommer att bli överbeskyddande av sina storebröder!;-) Sååå glad för eran skull och är faktiskt en liten gnutta avis på er;-)♥

5 kommentarer:

  1. Oj så roligt att börja ettan :-) Min mellersta har också precis börjat men hon var inte lika pirrig som storebror var när han började :-)

    SvaraRadera
  2. Kul! Lycka till fa vi val saga da... Min Alex borjar ocksa 1:an i ar (Kindergarten har), pa tisdag... Ska bli sa skoj!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Lycka till douglas!

    Nemo fick Björn Borg-kallingar nu när han fyllde år, äkta! Helt galet....

    SvaraRadera
  4. Åh att börja 1:an är ju hur stort som helst! :)
    Stora killen!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Oj vad spännande :O! Vad roligt att börja skolan, stora killen nu!!
    Hoppas det blir en bra dag !!
    Tack för rekomendationerna om Uffes bygg :D de klämde in vårt badrum direkt!
    kraaam!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!