söndag 3 april 2011

Vart är solen?

Är riktigt besviken på metrologsnubbarna som lovade strålande solsken och värme denna helgen. Tje fick vi, ok att det är skapligt varmt men någon sol har vi iallafall inte sett till. Inte i Skillingaryd iallafall...:-( Hade tänkt att liksom bara vara denna helgen, gå ute och skrota, sitta i solen, höra fågelkvitter, gå till lekplatsen med barnen, fika ute och sätt vårblommor... Inget av de har det blivit, jo jag satte ner pangseèrna i några krukor. De tittade på mej och såg ganska ledsna ut där de stod inkastade i carporten i mörkret... Så jag stod ute i ösregn och planterade dem, men nu lyser iallafall de upp och nu är det bara att hålla tummarna att solen kommer snart. Jag var ute och gick innan och blev genomblöt. De är verkligen sååå fuktigt ute och de ligger som ett kletigt grått dis ute, såå deprimerande..:-( Men de sägs att efter regn så kommer sol, vi får iallafall hoppas på det! Jag kommer i vilket fall som helst aldrig mera tro på de där metrologsnubbarna, de bara ljuger iallafall.. Tror att de visar sol och fint väder i mitten av veckan bara för att vi ska bli lite gladare och se fram imot helgen mera, ljugpellar...;-)

3 kommentarer:

  1. De har 80% fel gällande vädret har jag hört, det är inte lite det! Jag såg också fram emot lite sol och ut i vårvärmen, men det blev bara en promenad till kyrkogården. Kram

    SvaraRadera
  2. Eller hur, det är inte alls samma sak med en helg som bara är grå och trist!

    Jag köpte också penséer idag, men de står kvar på balkongen, jag hoppas på sol i veckan och därmed inspiration till att plantera! :-)

    Ha en bra kväll!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vad fint, så fint du gjort. Vi har så mycket snö så jag har inte ens tänkt på vårblommor än. Eller jo det r väl klart jag har men väntar lite.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!