lördag 16 april 2011

Pyjamasdisco!

Är ganska nyss hemkommen från ett fantastiskt roligt pyjamsdisco med runt 20 6-åringar!Behöver jag säga att jag känner mej ganska mör i både kroppen och knoppen? Framför allt öronen har nog fått sig en light version av tinntus;-)

Många liter dricka hinkades de i. Men så mycket som de dansades och lekte lekar så är det klart att man måste ha vätska i kroppen;-)!

Douglas och hans söta kompis Tilde dansar lite... (eller tjej, vet inte riktigt hur det är med den saken. De små liven kan liksom inte komma överens om de frågat chans på varandra eller inte;-)) Kan bara meddela att jag är skapligt trött på Eric Saade... Jösses vilken favorit han är bland barnen. Jag ljuger inte om jag säger att popular spelades så där 30 gånger...;-) Börjar bli väääldigt trött på den låten nu...*fniss*

Även vamkov me bö (varm korv med bröd på svenska...;-)) serverades och energin infann sig åter igen hos de dansande och sjungande barnen!


Presenter i massor fick både Douglas och Tilde, måste erkänna att jag tycker de är jävligt trist att fylla gammal numera och aldrig få ha såna här födelsedagskalas;-) Jag som älskar att öppna paket och stå i centrum är ju såna här kalas perfekta för mej! Får väl hoppas att sambon snart får fingrarna ur och friar till mej så jag oxå får stå i centrum en hel dag och få öppna massor av paket bara till oss!;-) Undra vem som somnar först i soffan ikväll? Vi vuxna eller barnen?;-) Tror faktiskt kan bli jag kvällen till ära. Känns som om att när jag druckit mitt glas vin så deckar jag ganska fort;-)!!

6 kommentarer:

  1. Ser ut som att det blev ett lyckat kalas!! Mysigt!
    Kanske man ska kopiera till sommarn när vi ska ha 6-års kalas...;-)
    Sov så gott i soffan! =)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt att du vill vara med att tävla!! Toppen!
    Du, den där blå läsken är löjligt god.. :D
    Och så blir man sådär coolt blå på tungan...
    Kram på dig!
    Madde

    SvaraRadera
  3. : ) Förstår att du vart mör i kroppen efteråt.. man brukar ju bli det.. dom kan va rätt högludda och intensiva minst sagt men kul med lyckat partaj : )

    SvaraRadera
  4. gud vilken gullig idé med pyjamasdisko :)

    SvaraRadera
  5. Gud va kul !! Ibland önskar jag att jag var barn och fickgå på sånt igen :) Och att festa utan huvudvärken dagen efter är en stooor fördel - hejja läsk :) kraam

    SvaraRadera
  6. så cooool douglas är i sin frilla!!! passar honom kanon!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!