torsdag 28 april 2011

Look a like!

Igår när jag tittade på greys anatomy slog det mej att den nya förlossningsläkaren (Rachael Taylor) och Christine Meltzer är så grymt lika! Visst är dom!?! Tror att vi alla har en "tvilling" någonstans i världen som är lik just en själv! Har du någon "tvilling" som du har hört att du är lik? Själv har jag fått höra Anna Book, jag vet faktiskt inte om jag ska ta det positiv eller negativt;-)?! *fniss*

8 kommentarer:

  1. Ja, de var jättelika! Men du, Anna Bok är faktiskt jättefin! Jag har fått höra Christina Aguilera och Lady Gaga (när jag var blond) Nu när jag är mörk har ingen sagt något.

    SvaraRadera
  2. jag mötte min spegelbild i en rulltrappa i sthlm för många år sen. det var helt skrämmande - hon såg exakt ut som mig! så ja, jag tror lätt att det finns - faktiskt flertalet - personer som vi har stora likheter med :)
    Jag har inte hört fr flera olika att jag skulle vara lik ngn så, nä jag är nog mest lik mig själv ;)

    SvaraRadera
  3. Äntligen!!! Jag har ju suttit här och kännt igen henne och undrat vem det är hon är lik!! Tack!
    Jag är nog lik en jäkla massa folk för det händer ofta att personer jag inte har en aning om vilka de är hälsar på mej!!

    SvaraRadera
  4. OMG Anna Book hahaha! Har lite svårt för henne... Men du är mycket sötare, tycker faktiskt inte ni är speciellt lika.
    Hade varit kul att möta sin dubbelgångare i stan eller en affär nånstans :)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Ja de är väldigt lika!

    Ha en trevlig helg och fin valborg!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Jag fick flera gånger höra att jag var lik Jill Johnson när jag hade långt svart hår och det tackar man ju för.. Många säger oxå att jag är lik olika kompisar o syskon så jag har nog många dubbelgångare ute i världen.. Beroende på vilken hårfärg jag har (som ändras ganska ofta..) :-)
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Ja dom är faktiskt lika. :)
    Men Anna Book? No way - du är så mycket finare än henne!! :)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Ja de är grymt lika! Det är jättemånga som säger jag är lik kat von d men det tycker inte jag. Men hon är snygg så jag tackar och tar emot!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!