torsdag 14 april 2011

Irriterat...

Ja de är nog de ord som bäst kan beskriva mej idag. En hormonstinn kärring med finnar i fejjan och en försenad mens (NEJ jag är absolut inte gravid... Jag är inte jungfru Maria;-)) Dessutom visade vågskrället +1 kg när jag ställde mej på den imorse. Jag känner mej så fruktansvärt ledsen när det absolut inte händer någonting på min kropp.... Igår beklagade jag mej inför Jonas att inget händer trots min träning och ganska stränga diet. Då säger han: -Men du har ju bara tränat 2 veckor. Tror ni att jag blev arg? Svaret är JA! Hallå vadå 2 veckor, jag har iallafall kört 2 pass step up och kondition och styrka sedan i januari plus alla promenader och crosstrainer jag kört och gått... Men det kanske inte räknas som träning?;-) Sockersuget är STORT ikväll... Jag har varit och gluttat på barnens godis, men jag har låtit bli och tog ett glas vatten istället. Så pga av mitt sockersug som råder ikväll är jag ännu mera irriterad... Ikväll när Jonas kom hem bad jag honom åka och handla ingredienser till köttfärsås. Jag skrev hela listan och sa att jag behövde 2 krossade tomater och karlskrället kommer hem med bara en... Hela min värld rasade och jag tjurade ihop fullständig och skrek något att: -De är då fan ingen som lyssnar på mej här i familjen inte ens nu, när det bara gäller en krossad tomat... Och så gick jag och storstädade sovrummet.... 30 minuter senare var sovrummet skinande rent och maten stod på bordet... Ibland hjälper det att tjura ihop, då får man mycket gjort och Jonas lagade köttfärsås och spagetti för första gången i sitt liv...;-) *he*he* Sitter här och fortfarande är en gnutta irriterad. Tror jag ska passa på att få utlopp för min aggression och irritation och hoppa upp på CT,n och köra ett pass;-) Så snälla mens kom till mej så att jag blir människa igen (och så kan det ju hända att jag går ner några kilo på kuppen om du kommer.....;-))

10 kommentarer:

  1. Du är otroligt söt fastän du är arg. Tänk på att du har börjat träna och det börjar byggas muskler. Muskler väger mera men behövs för att få en bra förbränning. Ge inte upp, fortsätt så skall du se att det kommer bra resultat.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är rätt - ut med det bara ;) Du ser dock inte så värst arg ut, mest gullig :) Blev du ännu mer sur nu? ;) Kram

    SvaraRadera
  3. Muskler väger mer än fett.. Släng ut vågen och kör med måttband istället.. Ger större resultat :)
    Lycka till :)
    kramar Jennie

    SvaraRadera
  4. Håller med Petra, du är himla söt när du är arg!
    Den där jäkla vikten när man försöker gå ner i vikt, man hänger upp så mycket på att den ska visa minus, självklart, och när det då står still eller man tom gått upp så känns alla ansträgningar förgäves, klart du blir sur! Men ge dig inte nu när du kämpat så länge (dvs 2 v ;-) ), det vänder. OM du nu inte trots allt är gravid, då kommer du tyvärr att öka igen ;-)
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Andas långsamt och räkna till 10 :-)
    Kram och ha en mysig fredag!

    SvaraRadera
  6. Oj dig skulle man ju inte vilja möta i en mörk gränd.. Ser riktigt farligt ut *fniss*

    Men som de andra föregående talarna pratar om så bygger du muskler.. Jag är också förbannad, för trots FLERA veckor med träning har jag "bara" gått ner 3,1 kg, men folket runt omkring tycker att det syns massa (jag ser dock ingenting, tycker jag är lika fet ännu fastän spegelbilden säger något annat.)

    Kämpa på!!!

    SvaraRadera
  7. Jag kan verkligen förstå dig! Man blir fruktansvärt ofokuserad och frustrerad när man inte märker att det händer något.

    Jag har vägrat väga mig de senaste 2 veckorna (sen jag (Obs! Försöker) sluta äta godis på vardagarna). Vågen är en jävel som aldrig vill en gott. Bättre att du MÄTER midjan, låren och armarna. :-)

    He he! Tänk vad lite ilska kan göra. En gång gick jag 15 km hem från stallet när jag var förbannad... Mina föräldrar trodde jag hade tappat en skruv eller två..! ;-D

    SvaraRadera
  8. Oh hate those days! Hoppas att det känns bättre idag. Och jag vet att det är en dålig tröst, men det kommer att gå utslag på vågen! Och du är grym duktig!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  9. Ha ha ha ha.....fasiken vad jag känner igen mig!!!! Förra veckan var EXAKT så för mig!!!
    Och jäklar vad jag i ilskan städade bort maaaassor av kläder i min garderob! Arg för att det inte blev mycket kvar där på hyllorna som jag kommer i nu för tiden:(
    Ilsk och irritation är såååå jobbigt!

    Men nu serru känns det bättre!

    Tänk att din sambo gjorde köttfärssås för första gången? Men inte sista va!

    HOPPAS att det känns bättre idag!!!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  10. ja jädrans alltså, du måste mäta dig!
    man ska inte väga sig då det är nå menshelvete på g, det är livsfarligt!
    dessutom är männen experter på att uttrycka sig sämst haha
    Du kämpar skitbra!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!