lördag 9 april 2011

Underbara sol!

Tänk vad solen gör med oss egentligen! Alla blir så mycket gladare och just idag är alla ute och har krupit fram ur sina vinterbonader;-) De fixas i trädgårdar, sågas ved och folk sitter bara ner och njuter av alla underbart varma strålar som solen ger! Idag plockades studsmattan fram, ett säckert vårtecken;-)! Barnen blev helt galna och har studsat hur mycket som helst!

Har suttit i solen och bara njutit, hoppas på att den gett lite brunhet oxå, kan ju behövas eftersom att jag är sååå blek;-)

Alfred klär på sig själv och av... Han tycker det är sååå varmt ute så jackan plockades av, aj aj... Men istället satte han på sig denna kombinationen.. Vackert eller inte, de är frågan?;-) *fniss* Men smaken är ju som baken;-)

Även grillen har plockats fram och vi tog årets första grill premiär, grillad korv med bröd ute i solen, det var inte fy skam de kan jag lova;-)!

Dax att bege sig ut ännu en gång och bättra på fräknarna i ansiktet! Men först blir det insmörjning av sol faktor, är numera livrädd för att bränna mej och få hudcancer... Så kom ihåg att vårsolen är starkare än vad vi tror!

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder!
    Här har vi också fått vårkänslor. Utemöblerna på framsidan har kommit fram. Och vi har suttit på bänken och fikat i solen hela dan.
    Mys!
    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Åh vilka härliga bilder och va fina ni är!
    Korvgrillning i solen är ett säkert vårtecken! Fantastiskt!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh gud vad härligt!!!
    Här blåste det som sjutton så det var inte kul att vara ute..
    Hoppas finvädret håller i sig för er!!

    Kram kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!