lördag 2 april 2011

Projekt, rens av tvättstuga...

Som alltid när helgen smyger sig på så är jag full av energi och känner mej så fruktansvärt rastlös... Jag vill göra så himla mycket grejer och de bara kryper i min kropp... Min tvättstuga håller just nu på att svämma över av kläder. Kläder som liksom bara har blivit tvättade och nertagna från strecket. Den ser ut som sju svåra år så idag vet jag vart jag ska lägga min energi på, nämligen tvättstugan. Även garderoberna ska få sig ett rens och om jag får tummen ur ska jag även hiva iväg en massa på blocket. Kanske på tradera om jag vågar och orkar...;-) Nähäp, dax att hoppa ur morgonrocken och springa in i tvättstugan...;-)

5 kommentarer:

  1. Åh, kan du inte ta våran tvättstuga när du är klar med din. Jag känner igen mig såååå mycket i den här bilden. Lite ångest faktiskt att jag inte orkar rensa idag. :-P
    (Du ska känna dig duktig!) ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja minsann, där har du en stund att pula med :) Inte dumt att få ut en del på tradera så att man tjänar en hacka också ;)

    SvaraRadera
  3. Åhh vad härligt med en stor tvättstuga! Vår är så liten :-/ Ta ett plagg i taget, släpp loss till lite musik samtidigt och dansa lite när du viker tvätten ;-) Då blir det till och med skoj att göra det!
    Kramen

    SvaraRadera
  4. Annars får du fixa med klädbytardag i Skillingaryd..:-D
    Avis på din tvättstuga...

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Inne och kikar lite bara! Vilken fin blogg och fin familj du har! Kommer garanterat kika in fler gånger! Lycka till med dagens projekt!
    //Camilla

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!