tisdag 19 april 2011

De här med kläder och feber...

Min lilla Lubbe har varit dunderfökyld i nästan 1 vecka. Typiskt när våren kommer och det är verkligen svårt att veta varje vår vad de är de ska ha på sig så att de inte ska bli sjuka... Igår när de var så varmt satt han där med flisen och mössan och solen gassade, medans storebröderna sprang omkring i shorts... Han börjar själv känna att mössa och värme inte är någon bra kombo så den slets av hela tiden... Hela eftermiddagen och kvällen var han hängig och tempen visade på 39 grader. Idag hade han bara lite så jag hoppas att de bara var en topp av feber som bara var tillfällig. Men visst är det svårt att veta vad man ska sätta på barnen för kläder i detta vårväder. Jag förstår ju verkligen dom att de inte vill ha mycket kläder på sig när de är så varmt och jag själv sitter i bara linne. Jag vet ju att man ska svettas in våren, men de tycker jag att vi gjort nu så de räcker;-) Hur gör ni? Hur mycket kläder eller hur lite kläder har ni på era kids?

7 kommentarer:

  1. Det eviga dilemmat... Jag brukar lita på att Melker vet när han e varm/kall, men visst... Han har också haft de där förkylningarna varenda varenda år... Hoppas lill-fis kryar på sig!

    Inte fått ditt mail. Prova igen! madeleinerosenberg@spray.se
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är alltid lika svårt att veta hur mycket de ska ha på sig. Jag brukar nog ta på dom för mycket. Men dom säger ju till när de är alldeles fö varma. Specielt nu när mina oxå är snuviga och varit sjuka.

    Hoppas han kryar på sig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja de är helt hopplöst med kläderna =( Elvira är toksnorig och har vart de i två veckor med.. men som du säger, vad gör man? Försöker iaf ha henne i skuggan och sen en tunn mössa och en tunn jacka på henne och extra byxor.. Och ändå är hon tokförkyld, hon svettas inte heller i kläderna så de kanske är för kallt då? Men ja, en annan dör ju av värmeslag av att titta på henne!
    Idag skiner dock ingen sol.. tråkigt nog! Men snygg bränna du hade fått till =) Ser ut själv som en tomat i ansiktet! Ha ha!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  4. Inget lätt.. Simon tar gärna på sig vantar & mössa ännu.. Hanna tar linne & kjol & Elias tar på sig en massa på överkroppen men går gärna barfota..

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag vill önska dig en fortsatt strålande dag och samtidigt passa på att tipsa om att jag har härliga tävlingar igång inne hos mig, man kan bland annat vinna valfria gardiner från Textilonnet.se och en 1 kg chokladhare från Lindt - kika gärna in och var med! :-) Kram Carolina

    SvaraRadera
  6. Jag utgår alltid från mej själv,så länge det inte handlar om bebisar så finns det ingen anledning att dem inte skulle kunna gå i samma som vi...kan jag gå i bara t-shirt så kan mina barn det & aldrig skulle jag tvinga på dem en mössa i denna värmen...faktum är att man kan bli riktigt sjuk av att vara för påklädd oxå...gå efter dej själv å klä barnen som du å tänk att dem oxå rör på sej en massa så dem lär nog vara ännu varmare :)) /kram,Kate.

    SvaraRadera
  7. Här tar vi alltid på oss för mycket, oftast även jag!!

    Judit har haft både mössa o jacka idag men det spelar ju lite roll hur gamla de är oxå tycker jag. Douglas o Alfred kan ju röra sig på ett helt annat sätt än Fabian och behöver väl inte så mycket kläder.

    Saknade er i kyrkan idag..

    kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!