fredag 28 januari 2011

Välkommen härliga fredag!

Äntligen är min absolut favoritdag här igen!! Även fast jag går hemma så känns de att de är fredag, den sköna fredagsfeelingen har landat i vårt hem! Jag njuter av ett renstädat hem och doften av citronsåpa sprider sig här hemma!!
Nästan allt är fridfullt förutom att barnen bråkar konstant HELA tiden... Undra om de blir värre eller bättre med åren? Tror dock på de första alternativet.. *suck* och *dubbelsuck*. Och jag vet att man inte ska hota, men jag gör de iallafall... Just nu är hoten: FREDAGSMYS... Just nu är de nere i ett glas vatten på fredagsmyset ikväll... *fniss* Vet att jag inte kan hålla de, men hota är jag jäkligt duktig på;-)
Nu ska jag fortsätta njuta av min härliga fredag!!
Pssst, sprang förbi vågen fast jag vet att jag inte borde väga mej... Höll på att sätta mitt eget saliv i halsen! MINUS 2 kg på dryga 3 veckor!!!!!! *stolt*

7 kommentarer:

  1. Hahaha vi är samma skrot och korn du och jag vännen. Jag har också lätt för att hota med saker. Och skrämma. Låter som världens sämsta morsa nu ju :D

    Vatten på fredagsmyset låter onekligen... omysigt ;)
    Kram söta ♥

    SvaraRadera
  2. Wow !
    Grattis till vikt nedgången, du är ju jätte duktig.
    Det där med barn som bråkar, det blir inte värre med åren, men bråken ändrar karaktär när dom blir äldre, och då kan man stänga av öronen och låta dom lösa de flesta bråken själva.

    SvaraRadera
  3. Åh inte illa! Du måste vara stolt:)
    Ha en fin fredag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Bra kämpat!

    Fredagar ÄR speciella. Har varit hemma och vabbat hela veckan men frdagskänslan finns här idag i allafall.

    Ang. bråk. Jag suckar djupt! Ja, vad ska man göra? Det värsta är att dom slåss ju verkligen på riktigt:/ Ska nog ta med konfliktlösare och förhandlare (hotare)till nästa löneförhandling:) Undra om det ger resultat?!?
    Trevlig Helg!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  5. Grattis till viktminskningen!

    Ja du, bråket blir värre, men myset blir också mer. Barn du vet, de kommer in i sådana perioder emellanåt. Mina flickor är ofta som hund och katt. Men de senaste dagarna har varit ovanligt lugna ;-)

    Kram och ha en mysig fredagskväll!

    SvaraRadera
  6. Vilken fin bild!! Superbra tagen :o)!

    Och vad duktig du är! Tänk omd et kunde varit jag ;o).

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!