söndag 23 januari 2011

Kär i ett tyg...

Vi har en stor tygtavla i vår hall på ungefär 2x1 meter som har ett ursnyggt tyg på sig med bondbrudarna! MEN eftersom att jag är inne i min "förändrings" period just nu så kände jag att detta tyg nu kändes lite gammalt och tråkigt, har ju suttit där i så där 4 år... Så sagt och gjort åkte jag upp till grannbyns tygaffär och hittade precis det jag sökte!

Jag fick slita för att få bor de gamla tyget, de satt hårt med massor av stift... Men vad gör man inte för lite förändring...;-)

Tada!!! Så var de nya fina vår och sommartyget på. Är det inte sommar och värme ute så får man helt enkelt ta in den känslan istället!;-)

Nackdelen eller man kanske ska säga fördelen med att det blev ett nytt tyg i hallen, är att jag blev hemskt sugen på att köpa och sy nya fina gardiner till allrummet... Merarbete alltså;-)

7 kommentarer:

  1. Jättesnyggt!
    Det där känner jag igen... Vi tapetserade om i vardagsrummet innan jul. Tapeterna resulterade i ett nytt matsalsbord. Och efter det kom vi "plötsligt" på att vi inte var nöjda med soffgruppen. Den outtalade kedjeeffekten... :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, det var verkligen super snyggt, och lite förändring är alltid kul ! Jag ser fram emot att vår flytt ska bli av framöver så att även jag kan få pyssla lite...
    Ha en härlig dag ! kram

    SvaraRadera
  3. Shiiiit va snyyggt tyg :) Nu få våren och sommaren gärna komma !!!
    kramar Jennie

    SvaraRadera
  4. Riiiiktigt snyggt, kreativt!

    SvaraRadera
  5. Det blev himla snyggt du!

    Jag är också i en förändringens tid nu..
    Kan bli dyrt haha

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jättesnyggt, va duktig du är=)
    // Jennie

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!