tisdag 25 januari 2011

Känner mej perfekt fräsch!

Sitter här ny tränad och ny duschad! De är inte många gånger i veckan som jag känner mej så totalt fräsch ända in i själen. Svetten har lackat och tömt porerna och duschen har gjort sitt och så får jag gossa in mej i min underbara morgonrock!
Dessutom luktar jag så otroligt gott!! Jo de vet jag att jag gör för jag använder CLEAN warm cotton och den luktar så gott så jag själv nästan blir lite kär i mej själv;-) Så ni som inte har den, spring och köp med en gång den är underbar!!! Perfekt för er som är singlar, 2 sprut av denna lilla underbaring så har ni genast ett helt gäng beundrar efter er, jag lovar!!;-)

Tyvärr fick jag såå grymt ont i min vad idag...:-( Något hände i pulkabacken i lördags, men blundade lite för det och tränade igår. Tje fick jag och har världens ondaste vad just nu. Men inte ska den vaden få stoppa mej, nepp en morgonpromenad står på schemat imorgon förmiddag!!;-)

4 kommentarer:

  1. Jag MÅSTE också komma igång nu med träningen! Nästa vecka måste bli en nystartsvecka!!!
    Vill också gå på promenad så länge, men här är det så halt så man kan knappt ta sig fram. Det har liksom frusit till is ovanpå allt grus.

    Clean, var hittar man den då? Har inte använt parfym på evigheter, kanske dags att börja igen :)

    Kramelikram ♥

    SvaraRadera
  2. Hahahahahahha! Du säjer att JAG är positiv!!! Tror vi är "samma skrot och korn" som man säjer!!!!
    Tack för tipset förresten - när jag tröttnar på att vara singel...;););)
    Kramkram!

    SvaraRadera
  3. Åh jag vill ha en ny parfym.. undra om man ska ner och kika om den finns här den där doften så man får lukta! Låter intressant iaf, även om jag inte är singel =) ha ha!

    Vilken duktig karl du har med.. sådär ska de se ut, han kanske kan skicka lite energi till Anders med så han orkar ta tag i sakerna vi har kvar att göra? =) SNälla!

    Jaaa, han blev firad ordentligt och ihelgen ska det bli kalas med! Ser fram emot, på ett vis, men lite jobbigt med barnkalas! Ha ha.. Men de blir inte såå många iaf =) Blir nog super!

    STOR KRAM!

    SvaraRadera
  4. Singel-parfym alltså..? Då har du en annan när du ska fånga sambon eller? ;-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!