måndag 10 januari 2011

Åter till rutiner...

Men vill inte ha några rutiner just nu... När jag precis har kommit ur dem, vill jag ju inte tillbaka till dem redan:-(

Jösses vilken början på dagen... Vi började med att försova oss till klockan 8.15. Sedan är de ju inte det lättaste som finns att stressa på de små liven.... Skynda skynda, stressa på deras kläder i med frukosten och sedan ut i bilen och vad händer där, jo när jag sätter i Fabian bak så hinner Alfred stoppa in sin hand mellan dörrarna och jag ser inte det utan stänger dörren. PANG! Och där sitter hans lilla hand. Jag är en människa som inte brukar stirra upp mej för sånt, men där fick även jag panik... I med hela handen i snön men ungen gråter knappt. Tror för en sekund att hela hans lilla hand har blivit krossad och att han är alldels för chockad. Men den blev bara lite röd och varm! Hade de varit en vuxens hand så hade förmodligen varje ben i handen krossats, men barnens händer är ju så mjuka! Nu gick allt bra som tur är och han på dagis. Jag håller tummarna att inte de onda kommer fram senare...

Så nu sitter jag här för mej själv. Fabian sover och jag är trött som en liten gnu... En "normal" morgon på lovet har vi ju inte ens gått upp vid denna tiden;-)..
Jag som annars brukar gilla rutiner gör inte alls det just nu. Tror att de kan ha att göra med att jag vet att de är den sista vintern jag är hemma med mina barn och vill så jättegärna suga på karamellen så länge som jag bara kan... Hela 3 veckor har de varit lediga från dagis, vart tog dom veckorna vägen???

3 kommentarer:

  1. Hej Karolin!

    Åh jag syser bara vid tanken av handen där!! Jag vill bara säga att jag klämde mitt finger i bildörren när ´jag var lite, visserligen gick dörren igen helt...men jag kunde vicka på fingret så mina föräldrar åkte aldrig in. Tyvärr visade det sig senare att det var en nerv som var av. Så jag kan inte sträck upp mitt finger helt...så är ni det minsta oroliga, så åk in! för mitt går inte att göra ngt åt nu!!

    Vill inte skrämma, bara "upplysa"..
    MVH
    Viktor

    SvaraRadera
  2. Håller med dig vad det gäller att komma in i rutinerna igen,
    min lilleman har sovit till 9-tiden under jullovet så han var inte alls glad att behöva stiga upp 6.30 idag. Tror nog att det inte är bara jag som redan längtar till nästa lov!!!
    Vi är en familj som gillar sovmorgon helt enkelt :)

    SvaraRadera
  3. Uuuähh vad läskigt med lillemans hand! Men vilken tur att det inte verkar bli nåt med den.

    Håller med dig med rutinerna, imorgon börjar det för vår del. Kommer avlida när jag ska upp runt sju, känns som det var evigheter sedan man gick upp så tidigt :)

    Kram ♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!