onsdag 26 januari 2011

Vintern!!

Solens varma strålar har letat sig fram mellan molnen och träden idag! De är en bitande kyla ute, men så fort solen kommer fram så värmer den så skön!
Jag ska inte sticka under stolen med att jag längtar till våren, men det är bara att gilla läget just nu. Vi bor ju trots allt i Sverige och här har vi ju vinter;-)!
Känner att jag börjar bli lite trött på folk som bara suckar över detta väder... Allt är så jobbigt, de är kallt och de är alldels för mycket snö... Men hade de varit plusgrader och regn så hade förmodligen samma människor klagat på att de ville ha snö och kallt... Aldrig är de då bra;-)
De suckas över att de vill att de ska vara vår nu... Men hallå, de är ju bara januari och de är väl ingen idé att tro att de ska bli vår redan eller? Man måste väl bara gilla läget och låta vår natur ha sin gilla gång! Just nu har vi snö, kallt och vinter, så njuuuut!!!
Om så där 3 månader kan vi åter diskutera om att vi vill ha vår, för de är då vårmånaderna ska komma och inte i januari. För tänk vilka hemska bakslag vi skulle få om våren skulle komma redan nu. Hur besvikna hade vi inte blivit då?!! Så ännu en gång, njuuut av den underbara vintern som vi har. Nästa vinter kanske vi inte få se en endaste gnutta snö...

2 kommentarer:

  1. Och på sommaren klagar folk på att det är för varmt ;-) Aldrig är de nöjda!

    Här är det också kallt idag, mest kanske för att det blåser. Just nu snöar det också.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag måste än en gång säga att jag tänker precis som du! Nu är det vinter och då vill man ju ha vinter för det bli ju inte vår förän tidigast i mars ändå :) Vinter för mej är mycket snö och kallt, härlisch!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!