söndag 23 januari 2011

Byxor, byxor och åter byxor...

Jag är ingen big fan av att köpa byxor.... Helst inte nu när man gått och vant sig med att gå och lufsa runt i ett par sköna leggings hela tiden;-) Inte är de bekvämt heller att ha på sig "vanliga" byxor när fläsket hänger och slänger från de olika kroppsdelarna...
Men jag är ändå sugen på att köpa ett par "vanliga" byxor! De finns så grymt mycket snygga nu i alla olika slags armyfärger och former, dessutom är modet lite av de baggy hållet just nu och det passar mej som handen i handsken;-)!
Dessa små guldkorn hittade jag hos mandeldesign och de får gärna flytta in i min garderob, tror att man liksom kan "växa" i dom. Även om jag går ner i vikt så kan jag fortfarande ha dem utan att de ser dumt ut!!

5 kommentarer:

  1. Snygga tycker jag också!

    Japp, mattan fann jag på överskottbolaget!
    Så skynda dit och shoppa.

    Kram

    SvaraRadera
  2. De i mitten var asballa!! Dock kan jag inte ha såna brallor som är låga i midjan, det liksom väller ut too much på sidorna då hahaha!

    Kram på dig ♥

    SvaraRadera
  3. Jag hittade inga mönster på nätet, så vi mätte. Sittdynan är liksom indelad i tre sektioner - ryggstödet, sittdelen och fotdelen. Vi mätte hej vilt åt alla håll.

    Testa och se hur det blir :)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  4. Håller mig dig , det är inte mycket som slår ett par leggins:)
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  5. mitten brallsen skulle vara snygga till ett par fräscha sandaletter/flipflop eller converse men jag gillar nog de gröna till höger mest..

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!