torsdag 27 januari 2011

Plastpåsar...

Jodå de har vi så de blir över och lite till;-)

Skulle dra upp en plastpåse ur lådan, men fick istället med en hel hög... De kom en ramsa fula ord från min mun och så kom jag att tänka på en sak!

Fatta va mycket pengar de ligger där i lådan... Alla påsar som handlas varje gång vi är och handlar... Ex: Handlar vi ca 5 påsar i veckan och gångrar det med 52 veckor gånger 1,50 de blir en väldans massa pengar. Närmare bestämt 390 kr, då får man oxå slå på alla papperskassar som slinker ner... Jösses, nästan 400 spänn för bara påsar. Hörde ni hur ekonomisk jag lät;-) Men för 400 kronor kan man tex få ett par snygga byxor för eller varför inte ett par nya gardiner... ;-)

Nu ska jag tänka mer på ekonomin och på miljön. Kanske börja ta med mej tygpåsar istället! Oj oj va vuxet de där lät;-) Mmm vi får väl se om jag kommer ihåg de där tygväskorna...

By the way... Tro inte att jag varken hade tid eller lust att rensa bland påsarna. Nepp de rök ner i lådan igen och lika många fula ord hoppade ur munnen när jag inte kunde stänga den igen. Så nu står låd j----l halvöppen och det går inte att stänga den pga av alla påsar... Men de jobbet överlåter jag till min kära sambo;-) *He*he*

4 kommentarer:

  1. *Hihi* det där känner man ju igen;)

    SvaraRadera
  2. haha så många gånger man har gjort det där! Men jag har 'lärt' mig. Jag har nu lådan lagom full och resten ligger i en matkasse som hänger i städskrubben!

    SvaraRadera
  3. Jag har köpt "riktiga" plastkassar med dragkedja på ICA Maxi. Bra investering.

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Men nu har dalkullan allt blivit smålänning på riktigt :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!