tisdag 18 januari 2011

Nära döden upplevelse....

Nja kanske inte bokstavligt talat, eller jo kanske ändå...
Har varit på årets första kondition och styrka pass och jag är helt färdig i kroppen... Ett tag var spyorna upp i munnen och blodsmaken hade letat sig fram..... Kände ett tag och trodde att jag var uppe i taket och tränade för allt bara snurrade... Hur i helskotta kan man bli så otränad över juluppehållet?
Åh jo och så var ju A-Ks pass mycket jobbigare denna terminen oxå, men så jäkla roligt!! Hur jobbigt de än må vara så tittar man bara upp på vår kära instruktör A-K så blir man bara sååå pushad och allt blir liksom lite lättare då!!!
Nu jäklar ska här brännas fett och jag ska vinna tävlingen!!!! ;-)
Min kropp skakar fortfarande trots att de var 1½ timme sedan träningen slutade... Önska mej lycka till att ta mej upp ur sängen imorgon;-)


(Obs, bilden bjussar jag på;-))

7 kommentarer:

  1. Herregud så likt dig...ge absolut ALLT tills du stupar!! :D Håller tummarna för dig och jag hoppas du kommer dig upp imorn!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha tur jag inte hängde med idag då.... va snygg du är, Vilken bild :)

    SvaraRadera
  3. Ops, det verkar vara farlig träning du sysslar med.

    SvaraRadera
  4. haha, ja lite trött kanske :)
    men du, jag vet inte jag kanske redan har skrivit det här men jag har hunnit glömma iså fall, har mkt i huvudet förstår du, förutom minne då :P
    Vill du vara veckans blogg hos mig? Vet att du skrev ngt om VB för ngn vecka sen och det kanske inte framgår så bra att man helt enkelt bara säger till om man vill vara det :) Så säg bara till om du är intreserad!

    SvaraRadera
  5. Du är ju grym Carro!!!! Du kör ju stenhårt!!!! Man SKA vara trött efter ett sådant pass, då har man ju gjort rätt! Klart att du vinner! ;)
    Kram A-K.

    SvaraRadera
  6. Lilla du ;o)!!
    Så trött så att du inte ens kan stava till trött. Men duktig är du!

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Ha ha! Klockren bild! :-D
    Du låter som mig; vägrar inse att man är otränad efter längre ELLER kortare träningsuppehåll och kör på som vanligt till kroppen sparkar bakut... Men man måste ju ta i till max! Eller hur? ;-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!