måndag 24 januari 2011

Mätdax!

Jaha så har de kommit till den magiska veckan som vi mäter oss i! Helst hade jag velat sett väldigt små siffror på måttbandet och fått hoppa av lycka. Jag vill ju att de ska synas och att de ska gå fort att gå ner i vikt;-)
Tyvärr har jag ju en lastbils chaufförs kropp... Stor mage och liten rumpa och vart tror ni jag har minskat mest? Jajamensan på rumpan, den kunde väl få vara kvar så liten och nätt som den är...*fniss* Nå undrar ni hur gick det då? Jo de ska jag berätta... Givetvis hann jag ju äta en stor (läs normalstor;-)) portion mat innan de var dax för mätning så jag tar min mätning denna veckan med en nypa salt, eller iallafall är det vad jag önskar...;-)

Jag:
Midja: -1 cm Rumpa -3 cm
Mamma:
Midja: -2 cm Rumpa -2cm
Jonas:
Midja+ 1 cm (Mohahaha) Rumpa: -2 cm
Så vi har alla har minska lika mycket förutom Jonas som har ökat +1 cm på 2 veckor...*asg* Så kan de gå när man fuskar, men lika glad är jag ju för de! Då ökar ju mina chanser till att vinna!!
Nu funderar jag starkt på att börja föra matdagbok och även fixa en stegmätare för att tävla lite med mej själv om att gå minst 15000 steg per dag! Eller klara man så många steg?;-)

8 kommentarer:

  1. Javisst klarar du 15000steg / dag. Vi hade stegräknartävling på jobbet förra vintern. Bra morot för att gå mer! Kram Sara M

    SvaraRadera
  2. Grattis!
    Jättebra jobbat ju. Kroppen tar fett där den tycker.. Nästan mätning har fördmoligen magen krympt mer!

    Kram

    SvaraRadera
  3. 1 cm är ju jättebra på en vecka!! Men jag förstår din frustration... Även jag har den där förbenade äppelformen...

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Duktiga ni är, ja förutom Jonas då som fuskar ;-), midjan kommer den oxå!

    SvaraRadera
  5. På mig hade brösten försvunnit först... (Aldrig är man nöjd)! ;-)

    Men vad kul att du hade minskat i alla fall. 15.000 steg är helt överkomligt. Vi hade också en stegtävling på jobbet där en arbetskamrat började med målet 10.000 steg/dag men det ökades snabbt.
    Tyvärr blev hon lite FÖÖÖR tävlingsinriktad (mot sig själv) och tyckte att hon var tvungen att slå sitt gamla rekord varje gång/dag hon gick, vilket till slut blev för svårt när hon var uppe i ca 22.000 steg... :-D

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat, du såg smalare ut idag men jag glömde säga det! Stegräknare är superbra tycker jag och 15000 steg ska nog inte vara någon orimlighet nu när man är ledig på dagarna. Däremot är det tufft att nå så långt med ett stillasittande jobb.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  7. Jag vill bara säga att jag gillar skarpt er lilla tävling! Och man blir faktiskt lite inspirerad också. Kram på er och kämpa på!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!