lördag 29 januari 2011

Morgonmys med Sean banan....

Sitter framför brasan med en stadig lördagsfrulle i magen och bara är!! Har ännu inte fått på mej några kläder, gud va jag älskar helger!!;-) Vi har inget bokat på helgen schema vilket är så gott. Vi ska bara vara hemma och rensa lite bland barnens miljoner leksaker och fortsätta med projekt toalett!
Barnen dansar runt här hemma till skaka rumpan med Sean banan, att den låten blir aldrig tråkig nog för dem;-)

Vad hittar ni själva på denna snöiga lördag?

7 kommentarer:

  1. Vad mysigt med brasa, hade jag också velat ha!
    Ha en finfin lördag ♥

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar morgon!
    Här är det tänkt att vi ska ut i skogen, bakom huset och grilla korv. Nice! Vi ska bara avklara simskola, barnkalas och middagsssovning först..... och hinna ut innan det är mörkt:) Det sista som lämnar människan är hoppet...eller hur är det man säger?!?
    Ha en trevlig helg tillsammans med familjen!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  3. Mysigt med brasa! Kan behövas en blåsig dag som denna. Själv så har jag precis intagit lunch och borde egentligen ta en långpromenad med hunden....

    SvaraRadera
  4. Bläähh vi kom aldrig iväg. Nåt knas med bilen pajjade hela dagen, och jag blev på uselt humör. Har sovit bort det mesta av dagen nu :(

    Kram på dig ♥

    SvaraRadera
  5. Åh camin! Så lövly! Allt annat låter oå lövly:)
    Själv har jag vart en runda på stan, nu lördgsslappas det!

    SvaraRadera
  6. Älskar också Sean banan och jag är snart 46......har du inte spelat "Gott nytt jul" för dom? Den kommer dom också att gilla säkert!!!
    Kramis

    SvaraRadera
  7. Stadig frukost?? Vad innebär det för dig som hela tiden minskae i centimetrar??? Snälla säg typ två frallor med ost o marmelad ;o).

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!