söndag 16 januari 2011

God mat och feber...

Hade en toppen kväll igår med underbart god mat!! Jag smaskade i mej en hel del massa kolhydrater av både den ena sorten och den andra. Bara det att vi fick mandelpotatispuré som bara smälte i munnen. Ingen kan väl motstå något sånt?;-) De slank även ner några godisbitar och efterrätt! Men jag kan inte sluta leva utan måste oxå få leva av njutningarna här i livet och dessa njutningar sitter just i god mat och dryck för mej;-)!! (Tuuusen tack Per och Veronica för en supertrevlig kväll!!)

Vi kom hem efter tolv inatt. Alla barnen var fortfarande vakna då och Fabian var inte alls kry på hela kvällen. Hans temp envisades med att inte gå ner och när han väl somnade igår och även inatt så har han vaknat och varit ledsen:-( Mina misstankar är fortfarande öronen...

Men idag vaknade ungen upp och var helt feberfri och mycket piggare, han var till och med klåfingrig och drog sig upp och började plocka bland grejerna på bordet! *positivt*!!

Nu avvaktar vi lite till och ser om febern kommer åter, annars blir det en tripp till akuten med unge herr Grunditz!

Sitter forfarande i min underbara morgonrock! Alla i huset sov till klockan 10:15 imorse så vi har nyss intagit en lååång och skön frukost!

3 kommentarer:

  1. Klart man får unna sig lite godsaker. Hur kul hade livet varit annars! ;-D

    SvaraRadera
  2. Låter som ni hade en härlig kväll. Liten fråga... Vad har ni köpt den fina mattan på bilden? Väldigt snygg. Kram Martina (som går i Veronicas klass)

    SvaraRadera
  3. Martina: Mattan är köpt på Alfs matthus i Gislaved!
    Kramar K

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!