torsdag 20 januari 2011

De går åt rätt håll!

Nu är det full fart i renoveringen på toaletten, nu står det nog inte på förrens vi äntligen har en till toa här i huset! Jonas har legat i och målat bort den fula furun (Målat 4 gånger). Han har börjat dra tapet och jag ska fixa spakel imorgon! Sedan är det bara för mej eller jag menar oss att välja tapet!;-)
Åh förresten.... Ingen som är sugen på att få ett snyggt badrumsskåp á 80 talet? *asg* de är helt i björk med bruna och guld detaljer! Ni får de helt gratis;-)

Rörmokaren har oxå varit här och flyttat på rören. Vi ska inte ha toalettstolen där vi hade den förut. Från början hade vi en vägghängd toalett som hängde på väggen till höger. Men vi ska numera bara ha en "vanlig" toalett och då ska den sitta till vänster under snetaket!
FORTSÄTTNING FÖLJER......

7 kommentarer:

  1. Ja just ja! Ni renoverade ju också! ;-)
    Spännande!! Kul att det går framåt! Det gör det inte här just nu tyvärr...tiden räcker inte till!
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Det kommer att bli toppenfint när det är klart!
    Så jobba på :-)
    Att välja tapet är ju det roligaste hihi

    Kram

    SvaraRadera
  3. Va skojigt med renoveringar. Själv skulle jag oxå gärna vilja renoveravåran lilla toalett men tyvärr går inte sambon med på detta...ännu iallafall;)

    SvaraRadera
  4. ja denna furu, den är fin då den inte syns :P
    haha hopas ni hittar ngn som vill ha det vackra skåpet!

    SvaraRadera
  5. Hahaha....och jag som trodde att vi va ensamma om att ha det badrumsskåpet!!!! :-D Om du hittar någon som vill ha ditt så fråga om dom vill ha ett till ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Kul att följa renoveringen! Det kommer bli kanonfint när det är färdigt, det är jag säker på.

    Kram på dig ♥

    SvaraRadera
  7. Vad spännande att få se resultatet!Vi har oxå ett badrum som vi skulle behöva renovera. Det på undervåningen hade dom vi köpte det av fixat men där uppe... oj, oj säger jag bara. Fast dom har fixat lite så det är inte SÅ äckligt.
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!