tisdag 1 juni 2010

Lyx!

Körde barnen på dagis i morse, jag var helt sunkig med fett hår, hemska kläder, osminkad och iförd glasögon. Det är inte ofta jag ser ut så. Det var till och med så en fröken reagerade. Frågade om mina glasögon;). Jag har haft en lyxig morgon! Jag har fått vara på badrummet helt själv. Jag har färgat håret, fixat fötterna sommar fina, pilat hela kroppen och lagt ansiktsmask! Jag har fått dusch helt själv. Ingen som dragit i allt löst skinn, ingen som dragit i brösten och frågat varför mina bröst är så stora och långa? Jag har bara fått stått där och njutit! Jag har lyxat genom att få vara på badrummet helt själv! Jag behöver inte åka på något spa för att känna lyx och för att känna mig ren intill själen! Jag behöver bara få vara på mitt badrum! ;)
Om någon hade sagt till mig för 10 år sedan att jag skulle känna lyx genom att få rå om mig själv hemma på mitt badrum, så hade jag trott dom varit helt galna;)!

1 kommentar:

  1. Å,vilken lyx, jag vet inte när jag duschade sist utan att Benjamin satt uppflugen på toalocket och "pratade" om allt! Raka mig blir allt mer sällan och håret är ett enda trassel-burr!
    Näe, nu ska jag oxå ha min egen "spadag" hemma och där med basta!! :-)
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!