torsdag 24 juni 2010

Sköljmedels djungln....

Håller just nu på att tvätta om min tvätt som jag hängde ute igår, för att (ursäkta språket) bond jäveln lagt ut skit på åkrarna igen..... Varför göra det nu? Ska det behöva vara så nödvändigt när det inte ens har kommit en enda droppe regn...Nä istället förpestats hela samhället med denna gräsliga lukt:-(

Jag älskar när tvätten luktar gott. Jag överdoserar förmodligen sköljmedlet bara för att det ska lukta längre och mer! Jag köper alltid comfort i alla olika sortes lukter. Men för att pröva och för att eldorados flaskor kostade nästan 20 kronor mindre så är det ju bättre att prova. Men det var en ren besvikelse. När jag tog ut tvätten ur maskinen så luktade tvätten inget, ja möjligtvis tvättmedel. Men de var ju inte det jag var ute efter... Så jag kommer aldrig mera att köpa deras märke på sköljmedlet mera utan får snällt hålla mej till comfort! Så man kan nästan säga att jag köpte grisen i säcken;-)

4 kommentarer:

  1. jag älskar den comfort-doften, en klar favvo. just nu använder jag softlan med vanilj-doft och den tycker jag oxå om!

    SvaraRadera
  2. Håller med dig! Har oxå provat Eldorados egna en gång och gör aldrig om det igen... luktade ingenting!
    Ha en underbar midsommar!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Köp euroshoppers stora flaska med doft av sommar, den luktar super gott och kostar dessutom bara 11 kr!!!

    SvaraRadera
  4. Brukar oxå överdosera med sköljmedel :-)
    Köper den på ÖB för 15KR, visseligen har de inte alla olika dofter men den blå o rosa tycker jag lucktar riktigt gott när man bladar ihop de till en :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!