måndag 14 juni 2010

Slappardag!!

Vaknade upp och kände att mitt tålmod var nere vid fotknölarna någonstans. Kände mej trött och sliten, trotts 8 timmars sömn inatt....
Kände att jag hela tiden var på bristningsgränsen att explodera så fort barnen rök ihop (som de gör 100 gånger om dagen, typ...) Ingen bra start på dagen alltså. Jag tänkte att idag blir det inga måsten, har fortfarande inte städat undan efter helgens bravader (de knastrar på golvet när man går efter allt chips och bröd, de fastnar så där gött under fotsulorna;-). Vid elva tiden slog jag på en film till barnen. Äntligen har Alfred börjat intressera sig lite för film och tv! Vi kröp upp i soffan och efter bara en liten stund så sov både jag och Alfred! Fabian sov redan....;-)
Vaknade en timme senare och jag känner mej som en helt ny mamma, med massor av energi igen! Känner ett visst bakfulle rus som man kan känna när man sovit middag för länge. Men jag vet ju att det snart går över;-)



Den snälla mamman har stekt pannkakor till barnen och nu leker Alfred och Fabian. Douglas sitter på sitt rum och spelar dator. Han fick vår gamla dator... Jag är lite skeptisk till att han skulle ha den där. Men jag hade ingen direkt talan när han och pappan gaddade ihop sig mot mej;-) Han spelar ju inte hela dagarna utan jag har självklart koll på honom!!!

Testade min mobil innan jag ska skicka iväg den idag. Den hoppade igång helt plötsligt och allt fungerade... Hann ta några bilder med den. Men så bara stendog den. Min lånade telefon är så där och bilderna blir inte jättebra. Men bättre med en halvkass bild än ingen alls...;-)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!