fredag 11 juni 2010

Den dummaste frågan....

Häromdagen fick jag en sådan där skit dum fråga/kommentar som gör mej så himla arg och ledsen så att jag går upp i taket. Denna fråga/kommentar verkar det som om folk kan kläcka ur sig hur som helst och när som helst utan en enda tanke bakom den. Har man flera barn av samma kön som oss, alltså 3 grabbar så lyder frågan/kommentaren: Då är det dax att skaffa en nummer 4 så att ni får er lilla tjej... Jag skaffar väl för fan inte barn för deras kön. Mina 3 killar är allt i mitt livet, jag är så grymt stolt grabbmorsa. Jag är så rik!!! Hur ska man få folk att fatta att man inte säger så?
Tyvärr har väl svensken en bild i sitt huvud att man ska vara mamma, pappa, pojke och flicka.... Då är man den perfekta familjen. Så vi som kommer utanför de där ramarna med samma kön på barnen och mer än 2 barn. Vi är nog de lyckligaste iallafall;-)!!!!!!

Fabian har sovit från klockan 19.30 till 07.30 inatt, inte ett enda pip från honom på hela natten. Han somnade om efter maten och sover fortfarande!!!

Vid vällingmyset imorse i sängen sa Alfred sin första 3 mening: Axel tappat mössa!!! Jag behöver nog inte oroa mej att han aldrig kommer att börja prata;-)!!!

Douglas frågade mej igår hur många människor de bodde på jorden. Sedan sa han att GUD inte kunde ta hand om så många människor utan han hade nog många assistenter anställda som hjälpte honom med alla;-)!!! Underbara tänkarkillen!!!

8 kommentarer:

  1. Jag håller med dig - får också denna idiotfråga eller snarare påstående minst en gång i veckan!!! Jätteirriterande!! Min familj är perfekt i mina ögon så det så och jag är jättelycklig över de barn som vi har fått oavsett vilket kön de råkar ha. Blir också riktigt arg varje gång jag får denna kommentar och ledsen, eftersom det känns som om vi inte riktigt blir accepterade.....grrr....
    Vilken gullig kommentar av Douglas om Gud förresten =). Och oroa dig inte om Alfreds tal - det kommer. Märta pratar också jättekonstigt, men hela tiden =).
    Vad sägs om att ta med sig alla barn hit och leka nån dag nästa vecka???
    Kram/Elin

    SvaraRadera
  2. 5 barnbarn och alla pojkar, dom bästa pojkarna i hela världen!!! Älskar dom!!!
    Mormor/Farmor

    SvaraRadera
  3. När ska folk förstå att barn är en gåva & ingen självklarhet?!...lika oförskämt att antyda på barnens kön som att hoppa på människor som har ett barn!...
    Jag själv fick kämpa & sörja 2 gånger innan William kom till världen & jag hade inte en enda tanke på villket kön det skulle bli,bara att det skulle bli ett välmående barn,hade tagit honom med några skavanker oxå :)
    Älskar mina två barn villkorslöst & det är det omgivningen ska fokusera på.Inte antal eller kön!...kram,Kate.

    SvaraRadera
  4. Undra om mitt inlägg kom med? Troligen inte :(
    Tråkigt att de ska tjata så.. men folk tror att de får säga vad som helst och folk gör det bara för att det är så enkelt genom Internet, tyvärr :(
    Men bra att du försvarar dig så de kanske förstår och slutar såra andra med!
    Tack för awarden, du är väl för söt :)

    Ha en underbar helg gumman!
    Många kramar!

    SvaraRadera
  5. Helt sjukt det där... Och till mej säger de:
    -Perfekt nu har du "en av varje" då räcker det väl...!
    Inte för att jag kanske tänkt skaffa fler guldklimpar men det är OTROLIGT frustrerande att de häver ur sig bara!

    SvaraRadera
  6. Barn är en rikedom oavsett kön, dem är en skatt man ska vara rädd om, och du kan gott vara mega stolt över din trio av grabbar. Go girl=)))
    Kramen till dig från Ulle.S

    SvaraRadera
  7. man får försöka skratta åt puckade människor för ska man störa sig får man inte tid till annat!

    SvaraRadera
  8. Vi tänker så lika;) Kan trösta dej med att ju äldre man blir desto mer lär man sej att helt enkelt inte lyssna på såna urdumma kommentarer!!!Brukar tänka att det är synd om dom som tänker så konstigt...Vi har två underbara pojkar och rätt som det är så tar dom med sej tjejer hem som man kan "låna"...!!!;)
    Stor Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!