tisdag 8 juni 2010

GLAD!!!!

Jag är så GLAD idag, för många saker!! Jag har äntligen fått en dator, en fungerande dator!! Jag har fått en egen laptop av min älskade Jonas!!( Han kan min man, han vet hur han ska få mej GLAD;-). Jag behöver inte längre känna mej helt off från cyber världen på dagarna utan känna lite gemenskap med er!!;-)

Jag är även GLAD för att mina barn går på en mycket bra förskola, med världens sötaste förskollärare! Har varit på grupputvecklings samtal på Douglas avdelning. Han hade skött sig även detta läsåret!

Jag är GLAD att jag har mina nära och kära runt mej som ALLTID ställer upp för oss och hjälper oss när det kört ihop sig....

Jag är GLAD för att jag inte känner någon stress inför barndopet som är på lördag. Inget stress och inget jäkt. Maten och tårtorna är beställda, städningen ska jag ge bort till någon (skojar bara...;-) och lite små plock ska inhandlas! Alltså inget att stressa upp sig för!!

3 kommentarer:

  1. Men hallå - tårtorna ska du ju beställa av mig ;-). Nä, allvarligt talat så har jag ganska fullt med studenttårtor denna veckan, men jag hoppas att du inte väljer nån annan för att du inte var nöjd med Douglas tårta?
    Kram/E

    SvaraRadera
  2. Nej då Elin jag har inte svikit dej;-) Min svärmor ville göra tårtorna så då är det klart att hon får det!!!
    Kram K

    SvaraRadera
  3. Det var ju skönt att höra! Klart att man inte tackar nej till att svärmor gör tårtorna - har aldrig hänt när det gäller min svärmor dock =(.
    kram/E

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!