onsdag 30 juni 2010

Virr panna....

Det har varit molnigt idag så jag packade in mej och Fabian i bilen och styrde den mot stan. Alfred fick vara hos mormor där han hade det roligare än att gå i affärer...;-)
Äntligen fick jag fingrarna ur och tog en körkorts bild. Så nu ska jag bara komma ihåg och att lägga på brevet imorgon. Det vore ju synd om jag skulle få körkortet indraget bara för att jag inte orkat ta en ny bild och skickat in...;-) Sedan blev det en massa inköp på ÖB. Jag köpte massor av bra att ha grejer inför sommaren som tex lotion och bad grejer! Det var även riktigt billigt med tvättmedel så det fick oxå följa med hem. Kan ju säga att det går åt en hel del av den produkten här hemma med 3 små lort grisar och 2 stora;-)
Eftersom min latmask är så inbiten och vägrar släppa taget om mej så har jag inte skickat in min mobil ännu.... Den har legat på en hylla i köket och samlat damm... Men den fick oxå följa med så nu är den på lagning och jag hoppas att jag hinner få den innan semestern börjar!
När jag lämnade telefonen parkerade jag bilen på A6. Jag trodde jag visste vart jag ställt bilen, men icke... Jag sprang och letade efter bilen i säkert 20-30 minuter. Såg nog ganska virrig ut.. Jag var inte långt ifrån att jag skulle sätta mej ner och gråta. Trodde på allvar att någon snott bilen. Dessutom hade jag ingen vagn till Fabian han hade jag under armen. Svetten lackade och till slut hittade virr pannan bilen!!!;-)


Jag hann även införskaffa mej en snygg blåsa för fredagskvällen. För då ska jag, Jonas och Fabian på 30 och 40 års kalas till Göteborg. Min allra goaste vän Malin och hennes man Johan har fyllt år. Det ska bli sååå roligt och jag längtar så mycket!!!!

Nu blir det film mys med Jonas. Vi ska kolla på Farsan, kan behöva skratta lite så här på onsdags kvällen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!