torsdag 24 juni 2010

Sommar värme!!

Sitter på altanen och bara njuter!!! Äntligen känner man den där härliga sommar känslan, vädret är kanon och värmen är även i luften nu och inte bara i solen! Vi har varit ute hel dagen lång. Väckte barnen imorse, samma visa varje morgon, (kan ju lova att de vaknar klockan sex imorgon bara för att de inte behöver gå upp....;-). Men de orkade knappt få upp ögonen, att vara ute hela dagarna suger musten ur dem helt och hållet!! När de väl hade kommit upp ringde de från dagis och sa att det åter gick magsjuka. Hade ingen lust att få det nu när det är midsommar och de nu har sitt lååånga sommarlov!!


Douglas är hos en kompis och leker och Fabian sover (som vanligt...;-) Och Alfred är sååå trött så just nu mutas det med lite godis så att han kan vara vaken tills maten är klart. För snart ska vi ha fredagsmys, eller jag menar torsdagsmys.... För mys det måste vi ju ha minst en gång i veckan och eftersom det är midsommar afton imorgon så får vi helt enkelt ta vårt mys idag!! Vi ska snart sätta på grillen och sedan blir det tv och mys på vår altan!! JAG ÄLSKAR SOMMAREN!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar oxå sommaren, och din härliga blogg.
    Hoppas ni får en härlig midsommar.
    Kramar M

    SvaraRadera
  2. Ville bara titta in och önskar er en härlig midsommar med en massa sol och god mat!
    Jag älskar oxå sommaren, värmen, och så havet oxå så är jag nöjd... nja, familjen såklart och goda viner,men SEN så! ;-)
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!