tisdag 29 juni 2010

Underbara dag!!

Vilken underbar dag vi har haft idag! Vi packade väskan i förmiddags och drog till sjön. Alfred var helt tokig i vattnet så klart och hoppade från bryggan och trodde han kunde simma;-) Det är fortfarande helt ljuvligt ute. Temperaturen står på 20 grader. Såg på vädret att de skulle bli regn i morgon. Men det känns ju absolut inte som det... Så jag tror att väder nissarna ljuger;-) Jag borde åka in till stan imorgon för att uträtta lite ärende. Och är det strålande solsken imorgon så vill jag absolut inte åka med 2 barn. Så jag hoppas att det är lite mulet, ja alltså bara imorgon;-)
Jag är så oerhört tacksam att jag får gå hemma och vara mamma ledig i dessa sommar tider (och självklar alla andra årstider oxå...). Det är nu min 3:e sommar som jag bara får gå hemma och njuta! Jag hoppas jag får gå hemma nästa sommar med innan något jobb kallar på mej!
Jag fick en sån rolig kommentar av Axel 10 år idag som var med barnens kusin här. Han frågade vad min tatuering på benet betydde? Den betyder OLYDIG svarade jag. Varpå han var snabb och frågade tillbaks, helt allvarlig: Har din mamma och pappa tatuerat in den när du var liten;-)!?? Vilka härliga ungar det finns!!

Douglas ringde nyss hem, han var så ledsen, han längtade hem. Samma visa var det igår... Men han säger tydligen inte något på dagarna utan hemlängtan och längtan efter oss blir allt för stor på kvällarna. Och jag känner så väl ihåg mej när jag var liten och sov över. Trodde mamma och pappa hade det mycket mysigare hemma och jag kan fortfarande känna den där hemlängtan känslan i maggropen....

Och självklart längtar vi sååå mycket efter honom varje dag♥

2 kommentarer:

  1. Att vi inte tänkte på det....ja, att tatuera er när ni var barn. Puss/mamsen

    SvaraRadera
  2. Barnen i lekplatsen frågar ständigt om mina tatueringar, om varför jag tex har bokstäver på armen. När jag säger att det står Magnus där, så brukar dom fråga vad Benjamins pappa tycker om det. Ja, det är ju liksom han som är Magnus... ;-)
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!