söndag 20 juni 2010

Passion!!

Har varit hos fasters små älsklingar Elvis och Eddie idag på kalas, där vi fick smörgåstårta och vanlig tårta som smakade mumma. Dessutom har de en väldigt duktig och kreativ mamma som hade gjort varsin fin tårta till dem!!

Sitter nu här mätt och god, ändå slank det ner en lite choklad bit. Har hittat en ny stor favorit bland chokladen från marabo med passionsfrukt i! Lite speciell i smaken men väldigt god. Kanske en liten tatch av kärringsmak...;-) Dessvärre gillar mitt ansikte inte alls att jag äter choklad... Har nämligen fått en invasion av finnar på min haka...:-(

Alfred somnade klockan 18 ikväll. Han var helt slut efter helgens alla bravader. Gött tänkte vi, nu sover han nog för kvällen.... Eller inte. För klockan 19 var han vaken igen och det med dunder och brak... Han har legat här ett bra tag nu och sjungit, men nu ser jag att hans ögon äntligen blir tunga och han snart far in i drömmarnas land!

2 kommentarer:

  1. Jättefina tårtor!!! Det måste du hälsa till Johanna och säga - jag är imponerad =).
    Vi har också haft en riktig kalashelg = gött!
    Kram/E

    SvaraRadera
  2. Mysigt kalas med jättefina tårtor. Jaså tycker du den chokladen var god? Den föll mig inte alls i smaken, tyckte den smakade syntetiskt och lite parfym. Däremot så gillar jag deras nya polka.
    Hoppas din måndag blir en härlig dag, kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!