fredag 11 juni 2010

Känner mej lugn!

Jag är klar för att ha ett dop imorgon. Sitter här och funderar igenom vad det är som skulle fattas? Allt känns som om det har gått alldeles för smidigt för att vara sant;-) Det är bara dukningen kvar, men det gör vi imorgon!!!

Det som beklämmer mej mest är att vi fortfarande inte hittat installations skivan till vår kamera. Fick en länk som man kunde hämta hem en installation, men givetvis så funkade inte det... Jag blir så arg, både jag och Jonas vet att vi sett kamera kartonen någonstans här i hustet. Men nu har den helt gått upp i rök.... Grejen är det att det inte alls är många kort kvar att ta på kameran förrens den är full:-( Men en kamera har väl någon att låna ut! Och detta väder. Regnet det bara öser ner hela tiden. Tittade in på yr.no och såg att det även skulle ösa ner imorgon. SURT...:-( Och vi som bara har sommarkläder som vi ska ha på oss imorgon, tur att vi får vara inne!
Nu ska jag kila ner och stryka dop klänningen. Den är 33 år gammal, min mormor sydde den till min bror och så har både jag och mina kusiner och våra alla barn haft den! Så jag hoppas att den dagen mina barn får barn att de kommer att ha den vackra dop klänningen!! Det tråkiga är att min älskade mormor inte kan vara med oss imorgon, hon är alldeles för svag för det och det gör mej mycket ont i hjärtat.

1 kommentar:

  1. Vilken fin dopklänning. Hoppas ni får en mysig dag. Kram M

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!