tisdag 8 juni 2010

Bloggaward!

Jag har fått en bloggaward av Åsa, som går ut på att man ska visa den tionde bilden i sin blogg. Man vet ju aldrig vad man tagit kort på så jag blev lite nervös. Tack gode gud så blev det ett super gulligt kort på 2 av mina älskade barn!

Detta kort är tagi nere i Falkenberg förra sommaren, en underbar kväll med sensommar sol kvällen lång! Vi hälsade på hos goda vänner som hade sina husvagnar uppställda där. Jag bar på en STOR hemlighet just den kvällen. Jag hade nämligen fått ett plus på stickan just denna morgon! Många tankar och känslor får runt i mitt huvud denna kvällen med tanke på att pyret inte var så planerad just då, men ack så välkommet!!! Jag ville inget säga till någon, tyckte det var för tidigt.... Men jag vet att det ändå var EN person som anade att jag var gravid!;-)

**********************************

Nu vill jag skicka denna award vidare!

Jag vill ge denna award till er som står på min blogglista! Ni är så många så jag skriver inte era namn utan ni får själv leta upp namnen på min lista!!!

3 kommentarer:

  1. :D ja jag har en radar för sånt där, känner på mig när någon är gravid :D!!!!! är ju däremot kass på att gissa kön men man kan ju inte kunna allt ;D kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Tack vad glad jag blir:)
    Kan säga att bröllopet är en stoooor motivation höjare och allt som kommer med på resan är plus.
    För att hålla vikt eller gå ner ytterligare så ska jag räkna vv poäng,så jag håller mig inom ramen för vad jag ska äte för att hålla/gå ner...
    vv är för mig sunt tänkande,sunt förnuft egentligen som man redan vet men som man kan behöva höra, puffas på lite :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. tack =) ska leta upp ett kort och lägga ut den på min blogg =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!