måndag 31 maj 2010

Det blir inte alltid som man har tänkt sig...


Hela eftermiddagen har jag suttit och knåpat och sytt mina gardiner till Fabians rum. MEN det blev helt katastrof fult.... I sy affären idag när vi stod och jag fick massor av inspiration av henne så lät det så bra. Jag såg resultatet redan då framför mej och tyckte det lät skitbra! Men det ser ut som själva fan själv sytt och satt upp dem... Nu har de gamla gardinerna åkt upp igen och det blev mycket bättre.


Fabian ska sova i sitt nya rum och säng inatt! Det är för tillfället väldigt tomt i hans rum.Men av erfarenheter så VET jag att det snart kommer vara ett rum fyllt av saker och leksaker!!;-)
Sover gott på mage. Sover fortfarande hela nätterna (oftast), hoppas att det även fortsätter när han sover i ett eget rum!


Imorgon ska vi sy gardinerna upp till övervåningen. En kompis ska komma hit och hjälpa mej och sy dem, kan behövas just nu med tanke på hur de andra gardinerna blev...;-)


Jag bara älskar detta tyg som ska vara vår "fondvägg" Nu ska jag bara snickra ihop en list så att jag kan spänna upp tyget på det! Underbart när man skapar sig mycket jobb. Känner att jag skapar mej lite FÖR mycket jobb just nu... Har ju halva trädgården kvar som jag inte hunnit ta tag i. I och för sig så har vädret inte varit så bra så man har ju inte haft någon motivation att gå ut och stå där och rensa. Men nu verkar det som om sommaren är på väg till oss! Jag hoppas verkligen det. Så här blek som jag är just nu vet jag inte när jag var sist....

1 kommentar:

  1. Tycker du är duktig som försöker, det är ju bara inte alltid som det lyckas.

    Tror att en anledning är att vi (=som inte riktigt kan) ger upp varje gång det inte blir bra. De som syr mycket suckar och sprätter...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!