söndag 30 maj 2010

Överkonsumtion av socker....


Oj vilken helg! Vi har kalasat i dagarna 2 med massor av folk och fika. Hela dagen igår och hela dagen idag har vi fått i oss en sockermängd som räcker för hela detta året;-)


Igår hade vi tårtkalas här hemma. Jag bjöd på 7 sorters kakor och en del annat smaskigt Jag älskar fika bröd så det låg mycket kärlek bakom kakorna;-)!!! Det blev mycket över så är det någon som är sugen på fika så är det bara att komma hit och hälsa på!!


Idag blev jag firad på säng med kaffe och paket! Mina söta pojkar hade köpt en fin jacka till mej. Jag har länge gått och suktat efter denna och så fick jag den idag!!! Jag är bara lite velig. Är lite inne på att byta till svart. Men Jonas tyckter att jag ska ha den röda för jag har så mycket annat som är svart och det har han så rätt i min käre sambo!! Så nu kommer jag känna mej så snygg igen när jag ska ut och stråsa i denna läckra jacka!!;-)

På eftermiddagen har vi varit och firat både mamma och svärmor. Vädret har faktiskt varit ganska bra idag så vi satt ute och fikade hos mamma. Har liksom inte fattat att det snart är juni och att man kan sitta ute och njuta;-)b

För att bli av med lite socker och energi i kroppen så har även mamma i huset hoppat. Fy fasen va det är roligt!! (Och bra för kniiiipe....) Så jag vet ju vart jag och barnen kommer att tillbringa sommaren iallafall;-)!!!

Nu ska jag faktiskt gå ut och sätta lite blommor. Tycker att det börjar bli tajm för sommaren att komma. Så jag kan ju locka lite med sommar blommor så kanske den kommer!!

4 kommentarer:

  1. jättesnygg jacka, tycker absolut du ska ha den i rött.
    det syns att du tappat i vikt oxå, jättefin är du!

    SvaraRadera
  2. Tycker absolut du ska behålla den röda...du som är så mörk kommer passa så bra i den./kram,Kate.

    SvaraRadera
  3. Håller med de båda ovan, rött blir mycket bättre på jackan än svart! Kul med lite färg ibland.

    Vi tänkte gå en prommis o fika på lekparken vid Movalla imon - ta gärna med kakorna o kom en sväng.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj, vad ni har firat! Kommer gärna och hjälper dig med överblivet fikabröd så kan vi snacka skit en stund ;-)
    Är som du, har mest svart, kanske lite brunt och olivgrönt, men rött, det är vågat, du blir säkert skitsnygg i den!
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!