onsdag 26 maj 2010

Hålla sommar vart är du?

Nu får det vara nog med dåligt väder. Fryser ju för sjutton ihjäl när man går ut eller så regnar man bort. Var det försommaren som var som vi fick i lördags?
Igår kväll när jag skulle måla fönster och stod ute på ballongen höll jag på att frysa ihjäl. Termometern visade 6 grader. Det var nära att jag fick gå in och hämta mössa och väntar;).
Visste man inte bättre så skulle man tro att det snarare oktober månad än snart juni.
Så nu snälla gud jag önskar jag mej massor av sol och värme! Kan du skaffa fram det? Jag vill kunna gå ut och gå utan att behöva klä på mej massor av jobbiga varma kläder.....
Sommar tider vill vi ha!

3 kommentarer:

  1. jag trodde faktiskt att det skulle bli varm idag för i morse vid halv 8 var det faktiskt jätte skönt och varmt ute.........men icke!!! ledsamt. Jag hoppas dock på att värmen kommer senare i år än vanligt för då är det större chans att den där värmeböljan som brukar komma i maj och fram till midsommar för att sen övergå i regn kommer senare typ mitten på juni fram till ett tag in iaugusti och sen regn och sen en fin och varm höst :D

    SvaraRadera
  2. Jag håller med, jag går i strjk snart! Först en riktig vargavinter, sen ingen vår och sen kommer värmen men stannar inte kvar! Jag emigrerar snart, till värmen och till havet! Hänger du på? Vi tar med oss våra familjer och drar! Lever resten av våra liv brunbrända, avslappnade och med gott billigt rödvin ständigt inom räckhåll ;-)

    SvaraRadera
  3. Håller också med. Vill verkligen ha lite värme snart. Maj brukar ju vara fin & sen dåligt i juni. Vi får hoppas att det blir tvärt om iår.

    //Krickan.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!