söndag 9 maj 2010

Söndag!

Kalaset gick fantastiskt bra! 13 härliga ungar, alla med olika viljor och så söta!!! Douglas fick massor av fina presenter som han lekt med hela eftermiddagen. Vanligtvis på de andra kalasen han har fått öppnat sina paket direkt vid dörren när kompisarna kommit. Men i år la vi upp det lite annorlunda. De fick korv/hamburgare när de kom. Sedan var det lek och öppning av paket och sedan marängswiisch!!! Och inte att förglömma, SKATTJACKT!! Vi hade hoppats på att det skulle varit fint väder så vi hade kunnat vara ute. Men vi fick ändra på lite så det fick bli inne med tanke på att regnet öste ner:-( På skattjakten träffade de en konstig figur ute i vårt förråd som satt och höll på deras godispåsar. Kan bara säga att denna figur gjorde succé!!!
Nu sitter jag och pustar ut med en mycket sjuk Alfred på armen. Han hade nästan 40 grader i kväll och man ser verkligen på honom hur dåligt han mår. Hostan tar knäcken på honom. Varje gång han hostar så vaknar han och gråter. Jag har mina misstankar om en eventuell halsfluss på G. Jag hoppas att det inte är så utan att det bara är en enkel förkylning! Nu ska jag krypa ner och ge Fabian lite mat och invänta någon tråkig söndags film;-)!

5 kommentarer:

  1. Bilden på Alfred säger allt :-( behöver varken ta feber eller känna på honom för att se att han har feber!...hoppas verkligen han piggar på sej snabbt...är han inte bättre imorgon tycker jag att någon ska lyssna på hans lungor./Kram,Kate.

    SvaraRadera
  2. När jag ser detta minns jag alla kalas vi haft o va KUL det var men va TRÖTT man var efteråt...när alla föräldrar hämtat o det såg ut som en orkan dragit fram i huset!!!!!
    Hoppas han piggar på sej den lille söte med feberrosiga kinder...

    SvaraRadera
  3. Hoppas lilla goa alfred kryar på sig snart! kram Sara

    SvaraRadera
  4. Liten, vilka feberrosor! Stackars Alfred, Benajmin har oxå haft halsfluss nu i vår och denna hemska hosta får en att bara vilja gråta, de har så ont!
    Kalaset så lyckat ut, kul för Douglas!
    Hoppas du får en fin måndag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. ååh så sött

    Önskar ja va med å kalasa å få dra sagor och spännande stories!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!