torsdag 13 maj 2010

Kristi himmelsfärds dag!

Jag, Alfred och Fabian har mysdag! Jonas och Douglas är och hjälper en kompis och sätta in nya fönster. Så vi får klara oss själva idag. Känner att Alfred nu har varit hemma med mig så mycket så vi börjar gå varann på nerverna. Han har ju sånt humör och jag med för den delen...;-) Han är frisk nu och det märker man kan jag säga. Han är överallt och klättrar och gör bus. Ingen lugn stund för mej inte.... Så idag hade jag önskat mej lite mera tålamod. Men det glömde nog gud att ge mej på morgonen...Får nog önska mej det som en fredagspresent imorgon;-)!!

Nu har jag börjat att måla fönstrena på övervåningen, så idag när den lilla klätterapan sover så ska jag måla. Tyker att det är så skönt att komma ifrån och måla och stå i sina tankar och bara vara!!! Det lär ta sin tid, men det är värt varenda minut och det kommer att bli så ljust och fint!! Tänk va skönt det kommer att bli när denna hemska furu övervåning är borta och allt är målat i vitt, vitt vitt!!!!!

Igår när grabbarna hämtade pizza kom de hem med världens sötaste bukett!!! Nästan som en bröllops bukett! Jag frågade om det var en liten pik att det var som ett frieri. Men fick till svar: Hmmm.... Och lite mutter;-)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!