torsdag 27 maj 2010

Fy fan va jag är bra!!!

Får man säga så om sig själv? Det gör jag iallafall idag;-)!!

Lämnade barnen på dagis imorse för att sedan åka hem och måla det sista på fönstren, så nu är alla fönster klara och det är såå skönt!! Nu är det bara lister och dörrar som ska lackeras om!! Sedan är allt vit!! Douglas frågade om jag tyckte om färgen vit idag, han tyckte nämligen det var för vitt ... Då slog det mej en tanke att jag ska ha en fondvägg någonstans med färgen ceriserosa!!! Vi får väl se om jag kan förhandla fram det här hemma;-)!!

Har även hunnit storhandlat och bakat med barnen. Idag blev det 2 olika cupcakes, choklad bollar som Douglas gjorde helt själv! 2 sorters kakor som vi kallar monster kakor, en dröm rulltårta, en slängd dröm rulltårta som blev misslyckad och en morotskaka!!!
Har även städat lite, men jag får fortsätta imorgon. Det måste ju vara fint här hemma när Alfred fyller år;-) Han ska ha ett litet kalas imorgon för sina "barnsdoms kompisar" som vi har hängt ihop med sedan han var nyfödd!!! Det ska bli så kul att träffa dom igen!


Lego bordet står på plats! Douglas blev helt överlycklig och satt och byggde till klockan 22 ikväll!! Så detta bord kommer nog att göra succé! Det fattas bara några stolar, men jag vet att Alfred kommer att få det när han fyller år!!!

Nu väntar sängen på mej och kanske en skön massage om jag har tur;-)!!!
Natti natt alla fina ♥

3 kommentarer:

  1. Kakorna ser så goda ut, ska bli spännande att smaka dom och du är jätteduktig!!!
    Puss och Kram/mamsen

    SvaraRadera
  2. Ja, du får garanterat säga att du är duktig om du fått sådär mycket gjort på en dag, jag får ju prestationsångest! Tänkte hela dagen igår att jag BORDE dammsuga och vattna blommorna, bara tankarna gjorde mig trött. Förhoppningsvis får jag det gjort idag- kanske...
    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Så bra bordet blev!!!
    Och att du lyckas baka med 3 barn!? Här har jag gruvat mej i tre dagar för en planerad bullbakning...som troligtvis blir inställd. Har noll motivation, för jag vet hur det kommer bli... :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!