söndag 2 maj 2010

Sliten eller en förkylning på G?

Jag kom nyss in från lite trädgårdsarbete, men jag gick in för jag känner mej inte riktig hundra... Jag känner att jag börjar få lite ont i kroppen, halsen börjar ge ifrån sig lite ond värk och jag känner mej matt. Men jag vet inte riktigt om det är en förkylning som är på väg att komma eller om jag är sliten sedan igår. Kände mig faktiskt bakis när jag vaknade imorse. Att vara 3 barns mamma och vara ute och slira till efter ett på nätterna är inte riktigt vad min kropp är van. Somnade sent men fick ju sova lääänge imorse. Inga barn som väckte oss. De sov borta hos vardera kusin. Men innan klockan 10 vaknade Jonas som inte längre kunde sova. Lite bakfulle ångest kanske;-) Själv låg jag i sängen till efter 11!!
Känner att jag absolut inte har tid att bli sjuk nu. Inga baciller får komma här och förstöra. Nu ska jag gå och försöka att få barnen i säng och sedan blir det mys i sängen för hela slanten!!!;-)

1 kommentar:

  1. Vad kul att festen blev lyckad! Men håller med, vara uppe till sent på natten, dom dagarna är förbi. Vi dricker gärna ett glas vin eller två när vi är lediga(eller ibland när vi jobbar ;-)) men går lik förbannat och lägger oss 22-23...gäsp! Förr jobbade vi båda som bartenders och levde på nätterna, men jag föredrar det här livet anytime!!
    Hoppas du inte blir sjuk nu!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!