torsdag 20 maj 2010

PUST......

Ligger här i sängen och pustar ut. Denna dagen har inte alls gott som jag har velat... Äntligen är dagen snart slut så jag ligger och myser med Fabian och Douglas.

Har bara haft otur idag. Saker har gott sönder runt mej och barnen har inte alls velat det jag har velat... Spiken i kistan blev när Alfred och Douglas lekte ute på altanen nu ikväll. Plötsligt blev det väldigt tyst. Tyst = Hyss.... Kom ut på altanen som luktade som en indisk ocean Alfred hade kryddad varenda kudde, filt och mattor där. Allt nytvättat var gult och det stank curry. Så idag iallafall för tillfället säger jag upp mig som mamma och sambo. Orkar inte mera... Men jag vet att jag måste. Jag måste packa inför resan imorgon, jag måste fixa tvätten, jag måste städa undan för att det för tillfället ser ut som en orkan.... Så nu ska jag sätta i öronproppar och gå och göra alla dessa måsten... Skönt med tysnad, det händer ju inte så ofta här hemma...

Dessutom håller jag på att svettas ihjäl. De är så klibbigt och kvavt ute. Jag är en sån där svett apa som svettas så fort ett rum blir över 20 grader. Blir jag varm så blir jag på dåligt humör. Så ni kan ju tänka er denna blandning av allt, svett och en jävlig dag....;-)

Jag ser nu fram imot sängen. Dessutom sover Fabian hela nätterna så jag får en skönhetssömn som heter duga!!! En positiv sak idag iallafall!!;-)

1 kommentar:

  1. *skickar styrka*
    /hälsningar från hon som är född utan stubin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!