måndag 17 maj 2010

Shoppat!!!

Vi kom iväg som planerat idag. Douglas ville dock inte följa med så han fick bli hemma med farmor istället. Han har kommit upp i den åldern när han tycker det suger att gå i affärer... Men de 2 minsta fick iallafall följa med oavsett om de ville eller inte. Men de fick sitta i sin vagn och båda 2 var mycket nöjda över det! Jag fick en del inhandlat. Hade kunnat köpa mer, men hade det lite tajt med bär hjälp. Jag tog barnvagnen för att jag var bekväm. Hade jag tagit en kundvagn så hade jag fått springa benen av mej efter Alfred som bara hoppar ur den... Som sagt så fick jag tag på lite iallafall, bla en sänglampa, ramar och förvaringsboxar till Alfred. Till Fabians rum hann jag inte titta på, så till honom får jag åka en annan dag! Jag hittade även lite köksgrejer och ett tyg till övervåningen. Dessutom långa gardinstänger . Jag måste ha sett hur rolig ut som helst när jag gick på Ikea. En stor fylld gul påse på axeln, en barnvag och 3 låååånga gardinstänger...;-) Men jag fixade det! Sedan blev det en repa in på A6, men där blev inget köpt. Alfred började få lite tråkigt vid det tillfället så alla klädesplagg som vi gick förbi tog han med sig och sa: SÖPA (köpa) Han har redan lärt sig hur man gör;-)

Tyget blev inte alls som jag hade tänkt mej. Det blev inget av de 7 som jag hade på förslag utan det blev detta tyg istället. De var så ut plockat och som de såg ut på nätet gjorde det inte alls i verkligheten. Så jag blev lite sur... Men blev på bättre humör när jag hittade detta. Köpte över 5 meter för att det går åt 10 meter men det går att använda bredden så att jag får ut 2 längder!! Så för 5 meter eller 10 som i mitt fall betalade jag 260 kr, som hittat!!!
När jag kom hem ringde svärmor. Hon hade hittat en svart byrå på kupan. Så nu står den ute på vår altan, den kommer att få agera tv bänk! Kostnad för denna:40 kr!!

Fatta vilka klipp jag gjort idag. Dessutom köpte jag inte ett enda klädesplagg till varken mej eller barnen! Gud va jag är duktig;-)!!!! Men jag ska inte sticka under stolen att det stack i vartenda finger av köplöst, men jag höll mej därifrån!!

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!