söndag 9 maj 2010

Alfred på bråkmakargatan!



I fredags eftermiddag fick Alfred feber. Från att ha varit på topp kom han och satte sig i knäet och inte alls var sig lik. Tog febern och han hade då 39 grader... Natten till i lördags hostade han hela natten. Han vaknade och kom in till oss. Han satt och andades super tungt och när han hostade så lät det som en hund skällde. Jag brukar inte vara nojjig och rädd, men det blev jag. Det lät som om han inte kunde andas. Som tur är har vi inhalatorer hemma så han fick några puffar så det gav efter lite! Igår var han lugnare än vanligt men ändå full rulle på honom. Alfred är den som inte gillar att titta på tv. Men just då gick filmen Lotta på bråkmakargatan. Och han låg jättelänge och tittade på den och skrattade när hon gjorde sina hyss. Han kände förmodligen igen sig i henne;-)!!!
Idag har han forfarande feber, jag hoppas verkligen att det är på nedgång nu!!

Idag blir det kalas för hela slanten, Douglas ska äntligen ha sitt 5 års kalas, bara 1½ månad efter att han fyllt år. Men bättre sent än aldrig!!;-)

Dax att gå och börja förbereda sig för att ha 14 galna barn här hemma;-)!!!

2 kommentarer:

  1. Det var krupphosta han hade, låter otäckt men är oftast helt ofarligt, det bästa man kan göra är att sätta sig ute i minst 30 min, sedan sova med höjd huvudända och öppet fönster.
    ida

    SvaraRadera
  2. Hoppas Alfred mår bättre idag! Du har fått en award av mig! Kolla in på min blogg, kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!