onsdag 19 maj 2010

Sommar?!

Idag på morgonen när vi gick till dagis var det ljuvligt ute. Fåglarna kvittrade och det var 15 grader varmt. Man känner att det är sommar i luften. På nått sätt förflyttades jag bakåt i tiden när man var yngre och cyklade till skolan några veckor innan sommarlovet! Den känslan var så skön. En härlig morgon med värme och man visste att det bara var några veckor kvar till sommarlovets början, en hel lååång sommar väntade med massor av bad och sol!!!

Jag och Jonas på Teneriffa nnovember -05!!!
Jag har glömt bort hur ljuvlig sommaren är. Att bara vara ute och njuta av denna värmen. Klibbit är det ute idag, ett åskoväder är nog på väg in mot oss. Men jag njuter ändå av att sommaren snart är här!!

Jag har haft turen att vara mammaledig på somrarna Detta är nu min 3 sommar i rad hemma med mina barn! Det är så grymt lyxigt!!

Nu hoppas jag bara på massor av sol så att min vinter bleka feta kropp snart får bli brun och fin igen!!! Kanske redan till helgen får vi sommar? Det är vad jag hoppas på iallafall för vi ska ner till havet och då får gärna några solstrålar leta sig fram och värma min kropp!!!!

KAROLIN + SOL + VATTEN = SANT!!!

1 kommentar:

  1. Malin+sol+vatten=sant oxå :-)!! Skulle gärna flytta ner till medelhavet, det är en livslång dröm jag har!
    Vi hade oxå kvavt väder igår men oxå en massa regn och åska, hatar att Sveriges vårar och sommrar är så ojämna, man vet aldrig hur det kommer att bli...
    Ha en bra torsdag, kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!