tisdag 18 maj 2010

Tisdag!

Dagen har rasat på i väldans fart. Har inte hunnit sitta vid datorn någonting idag Äntligen fick jag lite tid över nu, annars är risken att jag fått ett riktigt apstinens anfall;-). Men bara en liten tid för barnen sover inte ännu:-(...


På morgonen lämnade jag barnen för att sedan åka ut på landet. Jag är så glad över att jag funnit 3 goa nya vänner som oxå går hemma med sina barn! Idag var vi alltså ute på landet och hälsade på Hilda. Vi gick en lång runda på 7 km och njöt av de vackra skogen gav oss! För det är verkligen vackert därute. Hade det inte varit för att man måste hålla på att skjutsa barnen hit och dit när man bor så där och vintrarana inte är så roliga på landet. Så hade jag lätt kunnat tänka mej att bo bland kossor och skogen;-)!!!!
Väl hemma var det dax att hämta barnen igen. I eftermiddag har jag fixat på Alfreds rum. Fick expert hjälp av Alfred själv, han var med och spikade och skruvade;-)!! Sedan kom Jouline och Wilmer på lite fika. Och nu är det kväll. Sitter här med värsta huvudvärken. Tror jag snart hugger av det från kroppen. Dessutom har jag haft ett konstant godissug hela dagen... Så nu väntar jag på att barnen ska somna, sedan är jag förtjänt av en lååång massage av min käre sambo!!

1 kommentar:

  1. Hörde av Linnea att ni hade en trevlig dag, själv tog jag rundan vid Fåglabäck som då vi träffades och det var så skönt!!

    Gillar verkligen att gå i skogen och "på landet"... men rätt skönt att bo inne i samhället.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!