lördag 1 februari 2014

Så typiskt...

Fredagskvällen igår blev så där skön och härlig precis som vi hade önskat! Underbart god mat som jag och Jonas lagade tillsammans i form av mandelspotatispuré som vi gratinerade med västenbottenost, sparris, bacon och mozzarella och ett glas gott vin till det! Så sjukt gott!
Barnen var till och med sams, ja nåväl nästan hela kvällen iallafall och bara det gör ju att kvällen blir så mycket trevligare och slippa agera krigsförmedlare!
Att bara sitta ner när maten är intagen och barnen springer ifrån bordet och sitta ner och prata med sin man över ett glas vin, sååå lyxigt!
Barnen har kommit på att morötter och dipp är så vansinnigt gott, så vårt nya fredagsgodis blir just dipp med morötter! Och jag bara tackar för detta! Skönt att slippa sockret för alla här i familjen och skönt för mej att slippa sitta och dreggla över deras godis och inte trigga igång  sockerhoran i min arma kropp;-)
Innan klockan 22:00 sov jag som en stor gris! Halleluja för fredag alltså. 2 glas vin och man däckar i soffan!;-)
Jag har längtat varje dag den här veckan att det skulle bli lördag så jag skulle få sova ut! Jag har nästan gråtit när klockan har ringt ilsket vid 5 tiden på mornarna...
Men vad händer? Klockan 04:00 vaknade jag imorse, men lyckades tvinga mej att somna om till 6:30 iallafall!
Så klockan 7:30 satt hela familjen vid frukostbordet och jag och Alfred hade fixat med både tända ljus, äggröra och massa annat gott!
Men visst är det typiskt, när man väl får sova. Ja då kan man inte det... *morr*
Nu är klockan 9:00 och jag har hunnit med att både fixat med tvätten, disken och planerat för dagen, jävligt mycket vuxenpoäng där må jag säga!;-)

4 kommentarer:

  1. Ja det är typiskt att inte kunna sova när man får! Å andra sidan gött att komma upp och få lite gjort! :)

    SvaraRadera
  2. Märkligt det där med sovmorgnar som aldrig blir av. Du får klämma in en powernap under dagen.

    SvaraRadera
  3. Men shit va gott !! Här blir det bio och restaurang besök ikväll - med efterföljande sovmorgon eftersom viggo inte ska sova hemma, men i morgon ska jag spendera en lång stund i köket och laga något gott :) kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!