tisdag 25 februari 2014

Say something...

Vill börja med att tacka så hjärtligt för alla kommentarer om min knöl mellan mina bröst... Den geleaktiga hårda klumpen ska jag ringa om senast innan den här veckan är slut, jag lovar!!!
Att det ska vara så svårt att få fingrarna ur och ringa liksom? Hade det varit någon annan så hade jag så klart skrikit: RIIIING och åk till läkaren NUUU, men när det kommer till mej själv så drar jag ständigt ut på allt... Och så tänker jag att det kanske blir pinsamt. Tänk om jag sitter där med hela kroppen bar och läkaren kommer skratta åt mej och säga att det är mitt ben som putar ut.. Men ja ni har rätt, bättre att kolla en gång för mycket än en gång för sent...
En kär vän ville se min knöl igår kväll, så swiiiis iväg med bilden där jag står helt naken.. Snacka om att ha nära relation till sina vänner när man kan skicka nakenbilder till varandra, aj lööööv it!
Jag har kommit in i en sån där tänkarperiod... Alla möjliga sorters tankar strömmar genom min hjärna hela dagarna... Tankar som jag ibland blir rädd för själv och undrar om jag är frisk någonstans som tänker så... Nä det vet jag i och för sig att jag inte är, eller nej inte helt normal iallafall;-) Tankar om döden, livet, framtiden och barnen...
När jag kommer in i såna där tänkarperioder så hamnar jag ofta i ett musikrus. Musiken blir helt plötsligt så väldigt behövande för mitt tänkeri och mej!
Just nu är jag inne i en sån där soft och lite halvlåg musik, så pass att tårarna bränner hårt där bakom ögonlocken när jag lyssnar på texterna!
Min sportifylista just nu innehåller allt från Sinnead O´Conner, en sväng förbi Melissa Horn, Peter Lemarc, Lars Winnerbäck och så rakt in i Mikael Wiehes texter... Ja ni ser, en salig blandning...;-)
Men den största favoriterna just nu och som går på repit OM och OM igen i mina öron är Say something... En underbar låt med en underbar text!
Lyssna och njut och TACK för att ni är dom bästa läsarna jag någonsin kan önska mej! Kärlek till er och en stor BLÖT puss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!