söndag 16 februari 2014

3 olika viljor...

I fredags på alla hjärtans dag fick grabbarna i present av oss, biobiljetter! Det bestämdes att det så klart skulle gås på bio redan dagen därpå, alltså igår!
Men med 3 olika barnviljor om VILKEN film vi skulle gå på, så fick vi helt enkelt dela upp oss...
Tanken var att alla skulle gå på frost, men så klart fanns det inte platser till alla 5 just då när vi skulle gå. Så på frost gick jag och Douglas och lego-filmen gick Jonas, Alfred och Fabian!
Kan varmt rekommendera frost, en helt underbar film  med värme, sång,  kärlek, tårar, skratt och humor!
Fabian gjorde debut för bio och nja det gick väl så där enligt Jonas...;-) Han fick ju lov att kissa både en och två gånger och att sitta helt stilla i nästan 2 timmar fick hans lilla kropp att slå bakut, så han låg och ålade som en liten orm på golvet stundvis...
En vilja av stål har den unge herren... Stål som håller på att knäcka både mej och Jonas... Ibland undrar vi VAD vi gör för fel? Varför hans vilja är så in i hoppsan jobbig och att han ALDRIG ger upp förrens han får sin vilja igenom... (Fast NEJ vi ger så klart inte med oss heller, bara ibland när man själv håller på att bryta ihop.. Säkert fel det med.. Vem vet vad som är rätt och fel? Dom som vet kanske vill låna vår lilla snart 4-åriga stjärna och smaka på hans humör och vilja, så får vi se om det är lättare sagt än gjort att tämja hans lilla humör...;-))
Givetvis kom han ju på att han INTE ville se legofilmen och skrek sig blå innan han kom in i salongen... *sliter mitt hår*
Jag blir alldeles förskräckt hur folk egentligen håller på... Folk är till och med stressade när dom ska gå på bio... Knuffas och trängs i köerna och blir helt vansinniga om någon liksom råkar komma och ställa sig lite före i kön... Herrejösses, bions reklam håller ju för sjutton på i 15 minuter INNAN själva filmen börjar, så lugn bara lugn, du hinner nog hade jag lust att skrika i mannens ansikte som stod före oss i kön som då var i upplösningstillstånd för att en tant "råkat" gå före honom i den kön som knappt liknade en kö...
Jösses att folk bara orkar. Han satt säkert där i biostolen och var förbannad för att filmen inte började prick klockan 15:50 som den skulle...
Ska inte bio vara avkopplande och mysigt??
Det här med att ha 3 olika viljor i grabbarna gör det heller inte enkelt att äta ute... Vi gjorde det enkelt för oss och intog kvällsmaten på Mc Donalds... Men givetvis bröt de 2 minsta ihop för att vi just åkte dit och INTE på MAX.. Usch och fy vilka dåliga föräldrar vi är som är så dumma att vi tar barnen på bio och Mc Donalds... Bortskämda småungar...;-)
Innan klockan 22 igår kröp vi ner i sängen och innan klockan hade hunnit slå 22 var jag inne i drömmarnas land! Fy rackarns va skönt att gå och sova tidigt, även fast det var en lördag kväll! Med nästan 10 timmars sömn i kroppen känner jag mej nästan lite bakis idag, men ack så utvilad!!;-)

2 kommentarer:

 1. Frost är superbra!! Vi ska oxå gå och se legofilmen snart. :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken härlig dag, och bio var väl en PERFEKT alla hjärtansdags present :)

  haha... ja, visst hade han tur ! Det tog bara någon minut att förvandla den där tjugan till en tusing. Att han sen trodde att det bara var att trycka ut pengar ur maskinen var väl en annan femma... ;)
  Han fick i alla fall köpa 2 stora kartonger lego city och en påse angry birds godis i taxfree så sen var lyckan gjord !
  Dessutom har han fortfarande en femhundring kvar.... snacka om jackpot !!

  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!